به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، اولین رویداد فرهنگی هنری «قهرمان من» به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برگزار میشود.
این رویداد تلاشی است برای جمعآوری آثاری ارزشمند از دلسوزان و هنرمندان متعهد که به پاس ارج نهادن به فرهنگ ایثار و مقاومت، شهادت و روحیه جهادی، در بزرگداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای راه مقاومت همزمان با سالروز شهادت آن قهرمان ملی در این جشنواره شرکت میکنند.
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی سردار بزرگ و پرافتخار اسلام در روز ۱۳ دیماه ۱۳۹۸ آسمانی شد. سالها مجاهدت مخلصانه و شجاعانه در میدانهای مبارزه با شیاطین و اشرار عالم و سالها آرزوی شهادت در راه خدا، سرانجام سلیمانی عزیز را به این مقام والا رسانید و خون پاک او به دست شقیترین آحاد بشر بر زمین ریخت.
او نمونه برجستهای از تربیتشدگان اسلام و مکتب امام خمینی (ره) بود، او همه عمر خود را به جهاد در راه خدا گذرانید. شهادت پاداش تلاش بیوقفه او در همه این سالیان بود، با رفتن او به حول و قوه الهی کار او و راه او متوقف و بسته نخواهد شد.
شهید سلیمانی چهره بینالمللی مقاومت است و همه دلبستگان مقاومت خونخواه اویند. همه دوستان و نیز همه دشمنان بدانند، خط جهاد مقاومت با انگیزه مضاعف ادامه خواهد یافت و پیروزی قطعی در انتظار مجاهدان این راه مبارک است، فقدان سردار فداکار و عزیز ما تلخ است ولی ادامه مبارزه و دست یافتن به پیروزی نهایی کام قاتلان و جنایتکاران را تلختر خواهد کرد.
اهداف جشنواره:
گسترش و تعمیق فرهنگ ایثار، مقاومت و شهادت
معرفی اسوه ایثار، اخلاص و عمل برای نسل جوان و نوجوان کشور به عنوان یک قهرمان ملی
صیانت از میراث ارزشمند شهید حاج قاسم سلیمانی بعنوان مدرسه و مکتب درس آموز
بازنمایی حقیقی از تصویر آن شهید آسمانی به مثابه نمادی از بهم پیوستگی وهمدلی آحاد جامعه ایرانی وامت اسلامی با هر سلیقه وگرایشی
اولویتهای موضوعی جشنواره:
شهید سلیمانی و ولایت پذیری و ولایت مداری
شهید سلیمانی و نماد ایران قوی، یکپارچه و سربلند
دلدادگی حاج قاسم سلیمانی به مکتب امام و مقام معظم رهبری
حاج قاسم سلیمانی، ایستاده در برابر همه کفر
سبک زندگی جهادی شهید سلیمانی
ارتباط صمیمانه شهید سلیمانی با نسل جوان و مردمداریش
حاج قاسم سلیمانی، شیفته ابا عبدالله الحسین (ع) و خادم حضرت زهرا (س)
توصیف مهمترین نکات و اشارات شهید سلیمانی در وصیت نامه
بخشهای جشنواره:
فیلم: نماهنگ، فیلمنامه کوتاه، فیلم کوتاه. مستند
هنرهای تجسمی: پوستر، نقاشی، تصویرسازی و عکسنوشت
ادبی: ترانه، شعر کلاسیک، شعر نو، داستان کوتاه
تحقیق و پژوهش: ارائه مقالات پژوهشی
فراخوان جشنواره از امروز ۱۰ دی ماه منتشر شده است و مهلت ثبت نام و تکمیل اطلاعات و ارسال آثار به دبیرخانه تا ۳۰ بهمن ماه ادامه دارد.
جوایز در روز ۳ خرداد ۱۴۰۱ همزمان با آزادسازی خرمشهر در عملیات بیت المقدس و روز مقاومت، ایثار و پیروزی اهدا میشود. در مورد برخی از آثار منتخب توسط دبیرخانه جشنواره خرید اثر انجام خواهد شد.
علاقمندان جهت شرکت در این رویداد بزرگ فرهنگی میتوانند آثار خود را از طریق آدرس ایمیل mefda@behdasht.gov.ir ارسال کنند.