به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، عفت رئیسی سرحدی گفت: این کانون، یکی از ۲۶ کانونی است که ذیل دفتر هماهنگی دانش، صنعت و بازار معاونت علمی و فناوری مشغول به فعالیت است.
وی افزود: یکی از برنامه های کانون، حمایت از فعالان این حوزه و کسانی است که ابزارهایی را تولید کرده اند. کانون، این افراد را به فعالان حرفهای مرتبط میکند تا روند توسعه محصول، با شتاب بیشتری دنبال شود.
رئیسی خاطر نشان کرد: این کانون نقش تعیینکنندهای در تدوین و نهایی شدن استاندارد ژل رویال ایفا کرد. به گونهای که در این تدوین، یکسری دستورالعملهایی وجود داشت که در اختیار اساتید این حوزه قرار گرفته تا مورد بازنگری قرار بگیرد.
رئیسی سرحدی ضمن اشاره به کمک مالی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری به این کانون در سال ۹۸، گفت: معاونت باید در تبیین جایگاه قانونی کانونها تلاش کند. در برنامه توسعه، کانونها به عنوان بازوی علمی تشکلها مطرح هستند و بایستی حمایت شوند.
وی خاطر نشان کرد: کانونها اساسنامهای دارند که به نوعی دستور کار آنها محسوب میشود. بر این اساس، معاونت و سایر دستگاهها وظایفی در جهت معرفی کانونها به مراکز تصمیمگیر و تصمیمساز دارند تا مسئولان بتوانند و بخواهند که کانونها را وارد مرحله جدیدی از فعالیت کنند.
رئیس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنبور عسل گفت: کانونها باید در برنامه راهبردی پرسش کنند که برنامه تشکیل کانونها چیست تا از طریق هماهنگی و همگرایی، راهکارهایی در جهت حل مشکل تولید اتخاذ شود. به عنوان مثال ما زنجیره ارزش را تدوین کرده و به معاونت دادیم که اقدام قابل توجهی است. بنابراین باید به کانونها، یک نگاه سیستمی داشت تا بتوان زمینهای برای حل مشکلات هر حوزه پیدا کرد.