به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین عبدالرسول احمدیان پیش از ظهر یک شنبه، در نشست صمیمی با جمعی از مبلغان هنرمند در عرصه فضای مجازی اظهار داشت: مقام معظم رهبری در سال جاری تأکید زیادی به جهاد تبیین در راستای دستاوردهای انقلاب اسلامی و آموزههای دینی داشتند.
وی با بیان اینکه ما به عنوان سربازان رهبر انقلاب اسلامی باید به جهاد تبیین دقت داشته باشیم، افزود: متأسفانه امسال کمتر به این نکته توجه شد و باید این یادآوری را داشته باشیم.
دفتر تبلیغات اسلامی باید مرجعی باشد برای گروههای تأثیرگذار
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در ادامه به دیدار دو سال پیش مدیران دفتر با مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: در این جلسه ایشان، مأموریتی را به دفتر محول کردند و آن این بود که باید دفتر تبلیغات اسلامی مرجعی باشد برای گروههای مرجع و تخصصی و مخاطب این درخواست من و شما هستیم.
باید متخصص باشیم تا مرجع شویم
حجت الاسلام و المسلمین احمدیان با تصریح به اینکه ما باید متخصص باشیم تا بتوانیم مرجع شویم، گفت: حداقل انتظار این است که مثلاً ما بتوانیم فیلم خوبی بسازیم، شعر خوبی بگوییم تا بتوانیم مرجعی برای فیلمسازان و شعرای اصفهان و ایران باشیم.
وی با بیان اینکه سیاست دفتر تبلیغات اسلامی دوری از تصدیگری و انجام مستقیم کارهاست، گفت: قرار نیست ما به طور مثال ۱۰۰ فیلم بسازیم، بلکه قرار است محل قابل اعتماد برای رجوع فیلم سازان و تولیدکنندگان محتوا باشیم.
وی تصریح کرد: ما نمیتوانیم وارد عرصه هنر شویم ولی ادبیات هنرمندان را ندانیم و با اقتضائات و ادبیات آنها صحبت نکنیم، پس چارهای نیست؛ باید خودمان هنرمند باشیم و تخصص به دست بیاوریم و در عین حال تلاش کنیم که یک سر و گردن بالاتر از بقیه باشیم تا به ما اعتماد و مراجعه کنند.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در قسمت دیگری از صحبتهای خود گفت: درباره حمایت دفتر تبلیغات اسلامی باید بیان کنم که تجربهای که در تمام قسمتهای دفتر و حتی در کل سیستمهای دولتی یا تشکیلاتی وجود دارد، دوباره تکرار نکنیم، اینکه آرمانگرایانه فکر کنیم که یک مجموعه برنامهریزی کند و همه چیز را به هم ربط دهد؛ دوره آموزشی بگذارد و بعد حمایت کند و رشد صورت بگیرد و در ادامه با یک مجموعه دیگر مرتبط شوند.
وی اضافه کرد: گذشتگان ما هم همین روش را پیش گرفتند و نتیجه شد همین چیزی است که ما به آن نقد داریم.
ارتباط بین آموزش، پژوهش و فرهنگ و تبلیغ
وی افزود: باید بین آموزش، پژوهش و فرهنگ و تبلیغ ارتباط برقرار کنیم، خیلی عالی و آرمانی است ولی آیا دست یافتنی هم هست؟، این سوالاتی است که ما باید بتوانیم جواب دهیم و راهکار برای آن پیدا کنیم و البته تجربه گذشته ما این است که به این راحتی این موضوع محقق نمیشود و باید راهکار پیدا کنیم.
حجت الاسلام احمدیان تصریح کرد: من اطمینان میدهم که گذشتگان ما خوش فکرتر و دغدغه دینی آنها قویتر بوده است، ولی این نوع استراتژی آرمان گرایانه که ما بخواهیم همه چیز را به هم ربط دهیم و همه چیز را متمرکز کنیم و از یک قوه عاقله متمرکز همه تصمیمها گرفته شود، باعث شده که دچار چنین حال و روزی شویم.
وی اذعان داشت: رهبر انقلاب اسلامی تعبیر «آتش به اختیار» به کار بردند و زمانی آتش به اختیار بیان میشود که از ارتباط فرماندهی با خط مقدم به هر دلیلی قطع شود.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان بیان داشت: ما اکنون واقعاً در زمان آتش به اختیار هستیم، اما این مطلب به این معنا نیست که هرشخصی مطابق میل خودش رفتار کند، البته بیان این مطالب اصلاً منظور سلب مسؤلیت از مجموعه دفتر تبلیغات اسلامی نیست.
استراتژی دفتر تبلیغات اسلامی حمایت از گروههای خودجوش است
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با بیان اینکه استراتژی دفتر تبلیغات اسلامی در چند سال گذشته حمایت از گروهها و مجموعههایی است که خودجوش فعالیت میکنند که اثر بخش بوده است، اظهار داشت: تاب آوری و استقلال از ارکان دوام یک گروه و تیم تبلیغی است و وظیفه دفتر تبلیغات اسلامی حمایت، هویت بخشی و پشتیبانی از گروه هاست.
تلفیق و تشکیل صنف توسط گروهها
حجت الاسلام احمدیان گفت: درخواست من این است که فضایی ایجاد شود تا ارتباط گروهها با یکدیگر به صورت هدفمند و مستمر بیشتر شود و باید به سمت تلفیق شدن و تشکیل صنف تشکل برویم.