به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد هاشمی صبح چهارشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه و امام جمعه بندرعباس با تشریح سیاست های جدید این وزارتخانه در جغرافیای فرهنگی استان ها، اعلام کرد: به دنبال ایجاد یک انقلاب و تحول آفرینی در تامین منابع مالی عرصه فرهنگ، هنر و رسانه و ...هستیم.
هاشمی از جمله سیاست های کلان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را «برقراری تعامل گسترده و مستمر میان مجموعههای مختلف وزارتخانه با شبکههای مردمی و فعالیت فرهنگی جبهه مؤمن انقلابی در سراسر کشور و بهره گیری از ظرفیتهای گسترده آنان برای ارتقای فعالیتهای فرهنگی، هنری و رسانه ای» و «دفاع از حقوق قانونی هنرمندان و اهالی فرهنگ و رسانه» برشمرد.
وی با تاکید بر اهتمام وزارتخانه نسبت به ارتقای جایگاه شورای فرهنگ عمومی و تقویت کارکردها و اثرگذاری آن بر حوزه های میدانی سبک زندگی مردم، خاطرنشان کرد: برنامه داریم تا مصوبات شورای فرهنگ عمومی در استان ها در بین آحاد جامعه، ملموس و واقعی باشد.
وی تمرکززدایی از برنامه های فرهنگی در مرکز کشور و گسترده کردن چتر توسعه فرهنگ و هنر بر سر تمامی استان های کشور را به عنوان دومین رویکرد دوره جدید مدیریتی این وزارتخانه اعلام کرد.
هاشمی خاطرنشان کرد: سومین رویکرد این وزارتخانه، تامین بودجه مکفی برای زیرمجموعه های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که پیگیری های آن از طریق تعامل و همکاری دولت و مجلس در حال انجام است.
معاون حقوقی، پارلمانی و امور استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با تحقق این رویکردها، انقلابی در عرصه تامین مالی برنامه های فرهنگی و هنری روی خواهد داد.
وی تصریح کرد: در استان ها باید ظرفیت های فرهنگی، هنری و رسانه ای در تمامی ابعاد بیشتر مورد شناسایی قرار گیرد و داشته های متنوعی وجود دارد که هر کدام از استان ها باید با توجه به شرایط خاص زیست بوم فرهنگی آنها برنامه ریزی و اقدام کنند.
هاشمی با اشاره به تشریح فرآیند انتصابات در وزارتخانه گفت: مدیران کل استان ها در چرخه کاملی از فرآیندهای پایش شاخص های شایستگی و ارتباط با بدنه مردم مورد نظر قرار گرفت. با تشکیل کانون ارزیابی به دنبال انتخاب بهترین ها برای مدیران استان ها هستیم که نیازمند هماهنگی همه جانبه است.