به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، این استارت آپ ۲ ساله آمریکایی تصمیم دارد پک های باتری با طیف مسافت طی شده مشابه را از اواخر ۲۰۲۳ میلادی آغاز کند. چنین امکانی ۲ برابر مسافتی است که بیشتر خودروهای برقی قادر به طی آن هستند.
بنیانگذار و مدیر ارشد اجرایی «وان» در این باره میگوید: ما تصمیم داریم این باتریها را در آمریکای شمالی بسازیم و معتقدیم ساخت آن به صرفه خواهد بود.
وان روی توسعه باتریهایی تمرکز کرده که قادر به طی مسافت طولانیتری است و از مواد ایمن تر با قابلیت حفظ محیط زیست استفاده میشود. از سوی دیگر شرکت مذکور تصمیم دارد باتریهایی بسازد که قادر به ذخیره انرژی بیشتر در پکیجی کوچکتر و ارزانتر هستند.
استارت آپ مذکور تصممی دارد نیکل و کبالت را بدون کاهش تراکم ذخیره انرژی باتری حذف کند. در حقیقت این شرکت تصمیم دارد ترکیب شیمیایی باتری و همچنین ساختار سلولی آن را طوری تغییر دهد که هر بار شارژ آن برای طی مسافت ۱۲۱۰ کیلومتر کافی باشد.
تست باتری «وان» در خودروی تسلا مدل اسی انجام شده که با سرعت ۵۵ مایل برساعت حرکت میکرد. این فرایند در ایالت میشیگان آمریکا و در اواخر دسامبر ۲۰۲۱ میلادی انجام شده است.