محمودرضا مرادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: همان گونه که انتظار میرفت سرانجام سویه اُمیکرون کرونا وارد استان کرمانشاه شد و تاکنون ۱۲ مورد ابتلاء به این سویه جدید شناسایی شده است.
وی افزود: راههای مبارزه با سویههای ویروس کرونا در ۲ سال گذشته یکسان بوده که شامل رعایت دستورالعملهای بهداشتی، استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: انجام به موقع واکسیناسیون کرونا یکی از راههای پیشگیری از ابتلاء و آغاز پیک جدید کرونا در استان کرمانشاه بوده و روند واکسیناسیون با کمک کادر بهداشتی در مراکز تجمیعی و خانههای بهداشت در حال انجام است.
مرادی بیان کرد: تاکنون ۲۰ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال استان کرمانشاه برای دریافت دُز دوم واکسن کرونا به مراکز واکسیناسیون مراجعه نکردهاند که درخواست داریم با توجه به سویه جدید کرونا هرچه سریعتر برای تزریق نوبت دوم واکسن کرونا اقدام کنند.
وی ادامه داد: همچنین تزریق دز سوم واکسن کرونا نیز در حال انجام بوده و افرادی که سه ماه از زمان تزریق نوبت دوم واکسن کرونا آنها گذشته میتوانند برای تزریق دز سوم یا یادآور اقدام کنند و توجه به این مهم میتواند به کنترل کرونا در استان کرمانشاه کمک کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تاکید کرد: قدرت سرایت و انتقال کرونا اُمیکرون از سویه قبلی بیشتر بوده و کشورهای درگیر شیوع این ویروس با تعداد بالا مبتلایان مواجهاند اما بر اساس شنیدهها شدت بیماری در این سویه کمتر است.
مرادی گفت: اگر شیوع کرونا اُمیکرون در استان کرمانشاه تشدید شود صدمات بسیاری به اقتصاد استان مخصوصاً در ماههای پایانی سال وارد خواهد شد و با توجه به قدرت سرایت بالا سویه جدید ظرفیت تختهای بیمارستانی پُر میشود.
وی با اشاره به برنامههای ستاد ملی کرونا برای مقابله با سویه اُمیکرون کرونا، بیان کرد: اقناع سازی مردم برای رعایت هرچه بیشتر دستورالعملهای بهداشتی و واکسیناسیون کرونا ۲ برنامه اصلی ستاد کرونا برای مقابله با اُمیکرون در کشور است.