به گزارش خبرنگار مهر، آزمایشگاه مشترک ذخیره انرژی دانشگاه تهران و یک شرکت تولید کننده قطعات و مجموعه هایی خودرویی صبح امروز با حضور معاون پژوهشی دانشگاه تهران، رئیس دانشکدگان فنی دانشگاه تهران، رئیس دانشکده برق دانشگاه تهران و مدیران بخش خصوصی افتتاح شد.
این آزمایشگاه برای تست، ساخت و بررسی باتری لیتیومی و ابرخازن ها فعالیت می کند و در این آزمایشگاه قرار است پروژه های دانشجویان تحصیلات تکمیلی به گونه ای تعریف شود که امکان تبدیل شدن به نمونه های واقعی باتری های لیتیومی و ابرخازن ها در دنیای واقعی داشته باشد.
زینب سنایی سرپرست آزمایشگاه ذخیره انرژی دانشگاه تهران در این مراسم گفت: نیاز به باتری ها در حال افزایش است و بازاری که در آینده خواهند داشت، بازار رو به رشدی است. پیش بینی ها حاکی از آن است که قیمت این باتری ها به صورت تصاعدی در حال افزایش است.
سنایی خاطرنشان کرد: پیشینه آزمایشگاه ذخیره انرژی به سال ۱۳۹۴ برمی گردد و از آن زمان تاکنون برای بررسی ساخت و تست باتری ها فعالیت می کنیم. ذخیره سازهایی مثل ابرخازن ها در کنار باتری ها می توانند کارساز و کمک کننده باشند.
وی خاطرنشان کرد: در واقع با حمایت بخش صنعت، قرار است روند حرکت به سمت داشتن نمونه های تجاری سازی شده باتری های لیتیومی تسریع شود.