طاهر علمی در گفت و گو با خبرنگار مهر افزود: اردو نوعی گردش یا سفر کوتاه برای دانش آموزان است که برنامه یادگیری تجربی با کیفیت بالا ارائه میدهد.
وی ادامه داد: برنامهی اردویی مدرسه، مکمل برنامههای درسی کلاسی است و فرصتی را برای معلمان فراهم میکند تا یادگیری دانش آموزان را در فضای متفاوت عملی و حمایتی گسترش دهند و بدانند اردو مدرسه و اردوگاه، محیط زندگی جدیدی را به دور از خانه برای دانش آموزان فراهم میکند تا تجربیات جدیدی را برای آنها به وجود بیاورد و از طریق این اردوها است که مهارتهای مدیریتی، بین فردی و عزت نفس آنها افزایش پیدا میکند.
علمی گفت: در همین راستا اولین جشنواره کشوری تجارب برتر و ایدههای برتر اردویی در سال ۱۴۰۰ برگزار شد تا علاقمندان فعالیتهای اردویی و اردوگاه با ثبت خاطرات و درج تجارب ماندگار خود و ارائه پیشنهادات عملی و عملیاتی و تولید آثار اثربخش و هدفمند، اهمیت اردو و اردوگاه را برای دانش آموزان، معلمان، مدیران و والدین روشن نمایند.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان ادامه داد: با توجه به استقبال همکاران، بیش از ۳۰۰ اثر با ارزش از استان به جشنواره راه یافتند که پس از داوری در سطح کشور ۵ نفر به عنوان نفرات برتر کشوری انتخاب شدند.
وی سپس گفت: این جشنواره در ۶ عنوان رشته اقدام پژوهی، طرحهای اردوگاهی، ایدههای برتر، ویدئوکست، دل نوشته و خاطره نویسی و روایتگری راهیان نور با حضور چهار هزار شرکت کننده در سطح کشور برگزار شد.
علمی افزود: یعقوب فنایی از اداره کل در بخش طرحهای اردوگاهی، ماهرخ ایرجی از ناحیه ۴ تبریز در بخش طرحهای توسعه اردوگاهی، نیر فتاحی از ناحیه ۵ تبریز در قسمت دل نوشته و خاطره، حسین مولوی از مراغه در بخش اقدام پژوهی و لیلا شکرانه از عشایر در قسمت طرحهای توسعه اردوگاهی، رتبههای برتر استان در اولین جشنواره کشوری تجارب برتر اردویی و اردوگاهی را کسب کردند.
وی ضمن تبریک به نفرات برتر استان گفت: انتظار داریم این جشنواره را مدیران محترم مدارس تبلیغ کنند تا در مراحل بعدی فرهنگیان شاغل و بازنشسته و همکاران مدارس غیر دولتی بتوانند شرکت کنند.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان ابراز امیدواری کرد که فرهنگیان استان با ارائه آثار هدفمند و اثربخش، راهکارهای توسعه و تقویت اردوگاههای دانش آموزی بویژه زیست بوم جدید، آموزش و پرورش را یاری کنند.