به گزارش خبرنگار مهر، عباس کتابی عصر سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه یکی از مهمترین خواستههای محققان و پژوهشگران دانشگاهی حمایت از طرحهای مطالعاتی و تحقیقاتی دانشجویان و پژوهشگران است، اظهار داشت: برای اولین بار در دانشگاه کاشان صندوق پژوهش و فناوری این منطقه تأسیس شد.
وی با بیان اینکه تأسیس این صندوق گام مهمی در راستای حمایتهای مادی و معنوی از پژوهشگران و محققین است، ابراز داشت: پیش تر این صندوق فقط در مرکز استان وجود داشت اما با تأسیس این صندوق در دانشگاه کاشان محققان از مزایای عضویت در این صندوق میتوانند بهره مند شوند.
رئیس دانشگاه کاشان همچنین از ایجاد مدرسه اشتغال در دانشگاه کاشان برای نخستین بار خبر داد و تصریح کرد: یکی از مهمترین مشکلات دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی طی سالهای گذشته نداشتن تجربه برای فعالیت در بخش صنعت بود.
وی با اشاره به اینکه ایجاد مدرسه اشتغال در دانشگاه کاشان توانمندیهای شخصی دانشجویان را ارتقا میدهد، گفت: آموزش مهارتهای لازم و امکان حضور در صنعت و کسب تجربه همراه با حقوق کافی از جمله اهداف دیگر تأسیس این مدرسه در دانشگاه کاشان است.
کتابی با بیان اینکه دانشجویان عضو مدرسه اشتغال قرار است هفتهای سه روز از طرف این مدرسه در محیط برخی از صنایع طرف قرارداد حضور داشته باشند، افزود: امیدواریم با اجرای این طرح بتوانیم دانش آموختگان دانشگاه کاشان را در راستای مهارت آموزی تقویت کنیم.
وی همچنین از ایجاد مرکز نوآوری و فناوری بیابان و کویر در دانشگاه کاشان خبر داد و خاطرنشان کرد: برای فاز اول این مرکز که با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری در دانشگاه کاشان تأسیس میشود قرار است اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال اختصاص یابد.
رئیس دانشگاه کاشان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه پارک فناوری غیاث الدین جمشید کاشانی من بعد با مصوبه هیئت امنای دانشگاه و همکاری دستگاههای مربوطه در کشور به صورت مستقل و زیر نظر دانشگاه کاشان فعالیت میکند، ادامه داد: قبلاً این پارک که حدود ۴۰ شرکت دانش بنیان در آن فعالیت میکنند، زیر نظر اصفهان بود.