بابک بختیاری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه تعداد مبتلایان به سالک در این شهرستان نسبت به سالهای قبل تغییر چشمگیری نداشته است گفت: طی سال جاری تاکنون ۴۸ مورد ابتلاء به «سالک» مشاهده شده که مورد درمان قرار گرفته اند.
بختیاری با بیان اینکه سال گذشته آمار مبتلایان به سالک ۳۳ مورد و سال ۹۸ تعداد ۴۴ مورد بوده است گفت: در روستاهایی مانند «محمدآباد»، «جوادآباد»، «قلعه بلند» و «حصارگلی» سالک به صورت آندمیک وجود دارد که ریشه آن جنوب ورامین و جوندگان موجود در اراضی کشاورزی و باغ پستههای این نواحی هستند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان ورامین عنوان داشت: مواردی نظیر تجمع نخاله و انباشت کودهای کشاورزی، رها شدن فاضلاب، دفن نخالههای سازمانی همگی دست به دست هم داده و زیستگاه مناسبی برای پشه خاکی به وجود میآورند که این موارد توسط پزشک مرکز خدمات جامع سلامت در ناحیه محمدآباد در حال رصد و کنترل است و با توجه به آندمیک بودن این مورد ساکنان برای جلوگیری از انتقال بیماری از توری و حشره کش و پشه بند استفاده کنند.
وی اظهار داشت: سالک بیماری است که در صورت بروز و مراجعه به موقع قابل درمان میباشد و افراد میتوانند برای گرفتن دارو و پروسههای درمانی رایگان به شبکههای بهداشت وراجعه کنند.