به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) و بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهشهای مجلس با یکدیگر تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
در ابتدای این نشست رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به نقش بزرگ این کمیته در حمایت از محروم زدایی از گامهای بلند کمیته امداد برای توانمندسازی محرومین تحت پوشش این شبکه خبر داد.
در ادامه این جلسه، بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهشهای مجلس با اشاره به منشور اخلاقی پژوهشگران مرکز پژوهشهای مجلس گفت: پژوهشگران مرکز پژوهشها در قالب منشور اخلاقی این مرکز همپیمان شدهاند تا فریادگر صداهای ناشنیده و حقوق مردم به ویژه محرومین باشند.
وی ادامه داد: در تحقق رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و دفاع از منافع مردم و محرومین با رویکرد تخصصی و کارشناسی سر سازش با صاحبان زر و زور نداریم.
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس در بخش دیگری از سخنانش، گفت: مرکز پژوهشها در صدد است از کارگزار پیرو به کارفرمای پیشرو تبدیل شود و صرفا فعالیتهای خود را محدود به اقدامات پسینی و اظهارنظر در مورد طرحها و لوایح نکرده و خود هم کنشگری فعال داشته باشد.
وی افزود: برای تحقق این امر در حوزه چالشهای فرابخشی کشور و چالشهای بخشی، برنامهها و فعالیتهای خود را آغاز کردیم. برای چالشهای فرابخشی کشور که راهحلهای برونرفت از آنها هم نیازمند هماهنگی بین بخشی است کنسرسیومی از مراکز تحقیقاتی قوای سهگانه و مجمع تشخیص تشکیل شده تا مشاورههای واحدی به سران قوا داده شود و با همافزایی بتوانیم مشکلات مهم کشور را حل کنیم.
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس ادامه داد: در زمینه چالشهای بخشی هم با همه وزرا و رؤسای سازمانهای مهم و تأثیرگذار مکاتبه کرده و مهمترین مشکلات حوزههای آنها را اعلام کردیم تا زمینه همکاریهای مشترک ایجاد شود.
نگاهداری با بیان اینکه برای شکلگیری همکاری مستمر و نظاممند با دستگاهها و وزارتخانهها تفاهمنامه همکاری امضا کردیم، گفت: کمیته امداد هم یکی از این دستگاهها است. در بحث تهیه بستههای تقنینی و از منظر نظارتی و همچنین تهیه گزارشهایی در مورد میزان عملیاتی شدن قوانین مرتبط با کمیته امداد میتوانیم همکاری مشترک داشته باشیم.
در پایان این نشست، دو طرف تفاهمنامه همکاری امضا کرده و قرار شد موضوعات مشترک و مورد نظر دو طرف در کمیتهای مشترک پیگیری شود. همکاری مشترک در تهیه و تدوین پیشنویس طرحها و لوایح تقنینی و نظارتی در قالب کمیتههای تخصصی دوجانبه مشتمل بر، چگونگی تحقق مطالبات و منویات مقام معظم رهبری در رسیدگی و توانمندسازی ساکنان مناطق محروم کشور و همچنین جریانسازی فعالیت توسعه راهکارهای قانونی برای تقویت نقش کمیته امداد در اقتصاد مقاومتی، بهبود معیشتی مستضعفان و اقشار تهیدست بخشی از مفاد این تفاهمنامه همکاری است.