به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، داود شهرکی در حاشیه بازدید از بازارچه مرزی کوهک سراوان اظهار داشت: بر اساس تصمیم و سیاستهای کشور در سه حوزه قرار است در بخش تجارت کار کنیم.
وی ادامه داد: بخش تجارت کلان که از مسیرهای پایانه انجام میشود، تجارت میانی بین خرده فروشیها که در بازارچهها شکل خواهد گرفت و بازار خرده فروشی هم با نیت معیشت مرزنشینان با توافقی که با پاکستان صورت گرفته، قرار است در سه محل کوهک، پیشین و جالق احداث شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اقدامات لازم را از سمت کشور خودمان شروع کردیم، امیدوارم بتوانیم روند را همزمان پیش ببریم و از آن سو پاکستان بتواند تأسیسات لازم را ایجاد کند تا ظرف ماههای آینده بازار خرده فروشی که مرزنشینان بتوانند فارغ از تشریفات اداری پیچیده کار تجارت خرد را انجام دهند و معیشتشان را تأمین کنند در این بازارها شکل گیرد.
وی افزود: تحقق این مهم سبب میشود که بتوانیم رونق مرزنشینی را برای مردم مرزنشین در کنار تجارت کلان و تجارت ناشی از پیله وری و کوله بری که در این مرزها فعالیتش را شروع کردیم، شاهد باشیم.
شهرکی تاکید کرد: این بستری است که بتوانیم ظرفیت مردم مرز را در مبادلات کالا در مقیاس خرد با کشور همسایه به کار گیریم.
وی با اشاره به حجم مبادلات کالا در ۹ ماهه امسال در بازارچه کوهک اذعان کرد: طی این مدت ۱۲۳ میلیون دلار کالا از طریق این بازارچه مبادله شده که رقم قابل توجهی است، اما برای ما رضایت بخش نیست و باید این میزان را افزایش دهیم.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: در بازدیدهای صورت گرفته توسعه زیرساختهای منطقه، امکانات خدماتی و اجرایی بررسی شد، برای اینکه شرایطی فراهم کنیم تا صادرکنندگان و رانندگانی که حمل کالا دارند، بتوانند از امکانات رفاهی بهتری برخوردار شوند و به خدمات گمرکی، بازرسی و مرزبانی همانطور که تاکنون کمک کردند، سرعت دهیم و بتوانیم کمترین توقف را داشته باشیم.