سرهنگ علی محمد رجبی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به روشهای ایمن سازی بازیهای آنلاین برای کودکان و نوجوانان گفت: نخستین روش این است که کنترلهای والدین را فعال کنید، کنترل والدین به شما این امکان را میدهد صفحهنمایش و زمان بازی فرزندان خود را محدود کنید، نوع محتوایی که به آن دسترسی دارند زیر نظر داشته باشید و از همه مهمتر، ارتباط برقرار کردن با افراد غریبه را مسدود کنید.
وی، روش دوم را استفاده از رمز عبور قوی و سخت بیان کرد و گفت: به فرزندان خود بیاموزید تحت هیچ شرایطی نباید رمز عبور و سایر اطلاعات شخصی خود را با دیگران (به خصوص غریبهها) به اشتراک بگذارند.
دبیر دومین پویش کودکان سایبری بیان کرد: دانلود بازیها از منابع معتبر سومین روش است، به فرزندان خود بیاموزید برای دانلود برنامهها و بازیها از شما اجازه بگیرند و آنها را فقط از منابع مطمئن مثل گوگلپلی و بازار دانلود کنند.
رجبی انتخاب بازیهایی متناسب سن فرزندانتان را چهارمین روش دانست و گفت: رتبهبندی بازیهای ویدئویی به والدین کمک میکند قبل از خرید یا نصب، مطمئن شوند محتوای بازی برای فرزندانشان مناسب است یا نه!
وی در پایان عدم استفاده از لینکهای دانلود یا فایلهای دانلود از سمت غریبهها را پنجمین روش دانست و گفت: لینکهای فیشینگ یا کلاهبرداری مالی اینترنتی معمولاً با وعده کد تقلب یا رد کردن مرحلهای سخت برای کودکان ارسال میشوند و کودکان باید بدانند هرگز روی این لینکها کلیک نکنند. این کار باعث ایمن سازی بازیهای آنلاین برای کودکان و نوجوانان میشود.