به گزارش خبرنگار مهر، محمدرحیم بهرهمند صبح شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بسیاری از آسانسورهای ادارات و مراکز پرتردد عمومی استان استاندارد لازم را ندارند که انتظار میرود در این زمینه تدابیری اندیشیده شود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر تعدادی از آسانسورهای ادارات و مراکز پرتردد عمومی در سامانه مدیریت بازرسی آسانسور به ثبت رسیده است که تنها ۲۴ گواهینامه ایمنی آسانسور آنها دارای اعتبار است و بقیه آنها نیازمند بازرسی ادواری و یا بازرسی اولیه هستند و این موضوع در شورای فنی استان مطرح و با تأکید معاونت عمرانی استانداری بوشهر و مصوبه شورای فنی استان، کلیه ادارات دولتی و مراکز پرتردد عمومی استان ملزم به اخذ گواهینامه ایمنی برای آسانسورهای خود میباشند.
بهرهمند گفت: انجام بازرسیهای آسانسور فقط توسط شرکتهای بازرسی کننده تائید صلاحیت شده از سوی سازمان ملی استاندارد ایران صورت میگیرد و در این خصوص چهار شرکت بازرسی درزمینه بازرسی عملکرد آسانسورهای نصبشده در سطح استان فعالیت دارد.
وی با اشاره به اعتبار یکساله گواهینامه ایمنی و کیفیت آسانسور خاطرنشان کرد: آسانسور دستگاهی است که بهصورت دینامیک در حال کار کردن است بنابراین هرسال باید مورد بازرسی فنی قرار گیرد تا در صورت بروز نقص، نواقص برطرف گردد و گواهینامه تائید ایمنی بگیرد.
بهرهمند افزود: با توجه به اهمیت ایمنی کاربران آسانسورها و ارتقای کیفیت آنها کارفرمایان و متقاضیان نصب آسانسور باید در هنگام انعقاد قرارداد با شرکتهای نصاب آسانسور از دارا بودن پروانه طراحی و مونتاژ آسانسور این شرکت از سازمان صنعت، معدن و تجارت اطمینان حاصل کنند.