مفید غلامی راد در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر بلندمرتبه سازی و مصوبه ۱۰ بندی دولت در این خصوص، اظهار داشت: در سرزمینهای شمالی بلندمرتبه سازی به عنوان راهکار باید مدنظر قرار گیرد.
وی با اظهار اینکه آیا بلندمرتبه سازی برای جمعیت بومی باید لحاظ شود یا غیربومی که طالب سرمایه گذاری در شمال هستند، افزود: باید مسئله بلندمرتبه سازی ساماندهی شود زیرا در درجه اول باید برای جمعیت بومی استان مدنظر قرار گیرد.
وی بلندمرتبه سازی در مناطق میانی و شهرهای جلگهای را از جمله برنامهها ذکر کرد و گفت: بیشترین جمعیت از بهشهر تا آمل ساکن هستند و باید سرمایه گذاری ها در این مناطق سوق یابد.
غلامی راد بلندمرتبه سازی را در شکست قیمت مسکن مؤثر دانست و گفت: اگر عرضه وتقاضا بر سیاستهای ما برتری یابد باید به بلندمرتبه سازی در حاشیه ساحل برویم که بیشتر متقاضیان آن را غیربومیها تشکیل میدهند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران تصریح کرد: باید ببینیم که ظرفیت خدمات رسانی، زیرساختی و آتش نشانی متناسب با بلندمرتبه سازی وجود دارد یا خیر و بحثهای اجتماعی و زیست محیطی آن نیز مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: اگر در سواحل و پهنههای مشخص بلندمرتبه سازی کنیم سبب بروز پدیده شش اجتماعی و مسائل زیست محیطی میشود که باید به این موارد توجه کرد.