به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین مهرعلی حق گویان در همایش وکیل مهربانی که در سالن اجتماعات دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) برگزار شد، بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۳۲ هزار خانوار با جمعیت بیش از ۶۰ هزار نفری در استان قزوین تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) هستند.
وی ادامه داد: ارائه خدمت به این افراد نمیتواند دائمی باشد از این رو لازم است برای توانمندسازی مددجویان برنامه داشته باشیم تا مددجو برای همیشه مددجو نماند و بتواند زندگی اش را اداره کند.
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین اضافه کرد: برای محرومیت زدایی باید سیاست محوری، بر قطع زنجیره فقر متمرکز شود تا مددجو توانمند شده و از چرخه حمایتی این نهاد خارج شود.
وی افزود: اساس کار کمیته امداد امام خمینی (ره) امدادرسانی برای ارتقای همه جانبه زندگی محرومان است، شاید در نگاه نخست فعالیت کمیته امداد برای کمک به بهبود شرایط اقتصادی تصور شود ولی در واقع هدف اصلی کاهش فقر و رفع مشکلات مالی برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی است.
حق گویان گفت: تلاش کمیته امداد امام خمینی (ره) در حوزه امدادرسانی بر مددکاری اجتماعی و فرهنگی است چراکه آسیب اجتماعی فقر از آسیب اقتصادی آن خطرناکتر است.
وی اضافه کرد: از ناملایمات زندگی آدمی، پدیده فقر و نیاز مالی است که روح بشر را آزار میدهد و گاه به خاطر عدم مهارت انسانها در مقابله با این پدیده، فقر آنها را از مسیر فطریشان که رسیدن به سعادت و رستگاری است بازمیدارد و به سوی خطرات مهلکی سوق میدهد.
حق گویان عنوان کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) میخواهد با خدمات خود بستر مهارت زندگی آزاد، خدامحور و سعادتمند را برای مددجویان فراهم کند تا عزت و کرامت انسانی افراد لطمه نبیند.
وی یادآور شد: کمیته امداد امام خمینی (ره) میخواهد پل ارتباطی میان اغنیا و مددجویان باشند و این باور دینی را در میان مردم ترویج و تبیین کنند تا افراد در شرایط مختلف، تنها موفقیتهای خود را فرصتی برای آینده سازی ندانند بلکه از مشکلات و موانع زندگی نیز برای ساخت آخرت خود بهره ببرند.