قزوین - استاد حوزه و دانشگاه گفت: ارائه الگو و قهرمان نقش مهمی مدیریت هیجان و تاب آوری آن دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مهدی هادی در همایش آئین تندرستی که پیش از ظهر دوشنبه در سالن شهید سلیمانی سازمان تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد با بیان اینکه موفقیت سه ضلع دارد، اظهار کرد: ضلع ماورایی و مقدرات الهی، ضلع امور بیرونی مانند مربی و امکانات و ضلع درونی که مربوط به استعداد است سه ضلع اصلی موفقیت را تشکیل می‌دهند.

وی با بیان اینکه هیجان‌های بخشی از زندگی انسان هستند، افزود: هیجان‌هایی همچون ترس و خشم و نفرت به مقدار کم مفید هستند و افزایش آنها در انسان باعث آسیب خواهد شد.
این استاد حوزه و دانشگاه اضافه کرد: برای مقابله با هیجان و مدیریت آن شعارهای ذهنی، بسیار دارای اهمیت هستند و شعارهایی همچون «من شانس ندارم» و امثال آن ناشی از همین شعار و مدیریت است.

این کارشناس با بیان اینکه شعارهای ذهنی به صورت مستمر در ذهن ما تردد می‌کنند و می‌توانند در آینده ما اثر بگذارند اضافه کرد: این افکار در سنین سه تا شش سالگی و همچنین نوجوانی در ذهن زیاد حس می‌شود.

حجت‌الاسلام هادی اصلاح شعارهای ذهنی را نیازمند باور دانسته و تاکید کرد: ارائه الگو و قهرمان نیز نقش مهمی مدیریت هیجان و تاب آوری آن دارد.

وی مدیریت بدن و سلامت آن را نیز در مدیریت هیجان بسیار مفید و مهم دانسته و اضافه کرد: باور به توانایی حل مسئله از دیگر عوامل مدیریت هیجان است.

این روانشناس در پایان یادآور شد: باور به وجود مشکل و لزوم تلاش برای رفع مشکل در قالب یک مسئله می‌تواند انسان را در برابر هجوم مشکلات تاب آور کند.