خبرگزاری مهر - گروه استانها؛ طیبه دادره: اجرای پروژه مسکن مهر در کشور از سال ۱۳۸۶ آغاز شد و پس از آن بارها و بارها شاهد اعلام زمان تکمیل و تحویل پروژههای نیمه تمام در برخی از مناطق اجرای این پروژه از جمله مسکن مهر پردیس به عنوان یکی از پر طرفدارترین مناطق اجرا بوده و هستیم.
در آخرین واکنشها در خصوص زمان تکمیل و اتمام پروژه مسکن مهر در پردیس، سید مهدی هدایت، مدیرعامل سابق شرکت عمران شهر جدید پردیس سوم آبان ماه سال جاری در گفتگویی در این خصوص اعلام کرده بود: حدود ۱۴ هزار واحد مسکن مهر باقیمانده که پیشرفت فیزیکی خوبی دارند،.
وی افزوده بود: در پردیس یک پروژه متوقف نداریم، چراکه از سال ۹۳ تا سال ۹۸ حدود ۱۴ هزار واحد مسکن مهر پردیس عملاً متوقف شده بودند که دلیل تأخیر در تکمیل و تحویل این واحدها همین مسئله است.
تحویل واحدهای ناقص و بدون امکانات به متقاضیان
اما آنچه امروز در پردیس جلب توجه میکند، علاوه بر عدم تکمیل حدود ۱۴ هزار واحد مسکن مهر، وجود نقص در واحدهای تحویل شده است، نصب نشدن آسانسور، شیرآلات، سیم کشی برق واحدها، لوله کشی مربوط به فاضلاب، فلاش تانک، روشویی، دریچه کولر، قرنیز، توالت فرنگی، شکستگی پنجرهها و درهای ورودی واحدها از جمله نواقص واحدهای تحویل شده در فازهای مختلف مسکن مهر پردیس است، که گویی هیچ مسئولی نیز به تکمیل آنها توجهی ندارد.
یکی از ساکنان فاز ۱۱ پردیس در این خصوص به خبرنگار مهر در خصوص علت تحویل گرفتن واحدها با وجود نواقص گفت: ما در تنگنا قرار داشتیم، باید از خانه اجارهای بلند میشدیم و جایی برای سکونت نبود، اما متأسفانه ما حتی از داشتن گاز نیز محرومیم و در این فصل سرما مجبوریم برای گرمایش از کپسولهای گاز مایع که تهیه آنها بسیار سخت و گران است، استفاده کنیم.
فرد دیگری که وی نیز در فاز ۱۱ مسکن مهر پردیس ساکن است، به خبرنگار مهر گفت: وقتی در ساختمان آسانسور راه اندازی نشده باشد، طبیعی است، که مشکلات متعددی برای جابجایی وسایل و تردد خودمان در طبقات بالا داریم و مسئولین نیز برای پاسخگویی و رفع ایرادات و نواقص امروز و فردا میکنند.
مدیر عامل سابق: متقاضیان واحدها را با چک لیست نواقص تحویل بگیرند
مدیرعامل سابق شرکت عمران شهر جدید پردیس در خصوص این نواقص و زمان رفع آنها به خبرنگار مهر گفت: یک سری نواقص در برخی واحدها وجود دارد، که در این موارد از مالکان خواسته بودیم، با یک چک لیست واحدها را تحویل بگیرند و نواقص در بازه زمانی مشخص توسط پیمانکار برطرف شود.
این اظهارات در حالی انجام میشود، که پیمان پیرفرشی، مدیرعامل جدید شرکت عمران شهر پردیس، که کمتر از یک ماه است، معارفه شده است، به خبرنگار مهر گفته است: نمیتوانیم، آمار کلی در خصوص برخی نواقص اعلام کنیم، چرا که زمانی که متقاضیان واحد را تحویل میگیرند، به مرور نواقصی مانند نشتی آب و… مشخص میشود.
وی افزود: تا سه هفته دیگر نشست خبری با اصحاب رسانه گذاشته و در خصوص نواقص و کاستیها آمار خواهیم داد.
از فصل زمستان کلاً حدود هفت هفته مانده و قطعاً پاسخگویی دقیق به نواقصی مانند نبود وسایل گرمایشی و گاز، برای سه هفته دیگر فایدهای ندارد و از سویی دیگر ناآگاهی از نواقص متعدد در فاز ۱۱ و برخی دیگر از فازهای مسکن مهر پردیس برای پیمان پیرفرشی که در سالهای ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۲ به عنوان قائم مقام و عضو هیئت مدیره و همچنین سالهای ۱۳۹۷ تا اکنون به عنوان مشاور عالی و عضو هیئت مدیره شرکت عمران شهر جدید پردیس مشغول به فعالیت بوده است، قدری عجیب به نظر میرسد.
اتمام حجت مدعی العموم با مسئولان شرکت عمران و پیمانکاران کم کار مسکن مهر پردیس
این نواقص سبب ورود مدعی العموم به ماجرا شده و دادستان عمومی و انقلاب پردیس در گفتگو با خبرنگار مهر از اتمام حجت با مسئولان شرکت عمران و پیمانکاران کم کار مسکن مهر در جلسه ابتدا دی ماه خبر داد و افزود: پروندههای زیادی در این خصوص تشکیل شده و شاکیان متعددی در این خصوص مراجعه کردند، که بر همین اساس به عنوان مدعی العموم پیگیر رفع نواقص و برخورد با خاطیان هستیم.
علیرضا آغاجری افزود: متأسفانه در برخی موارد شاهد هستیم، که پیمانکاران، مصالح و تجهیزات بی کیفیت را تحویل مردم داده اند، که در همین راستا بیش از ۳۰ پیمانکار خلع ید و یا فسخ قرارداد شده است.
وی تاکید کرد: اگر طی تحقیقات قانونی مشخص شود تبانی و تحصیل مال نامشروعی انجام شده است به صورت قاطع برخورد خواهد شد.
درک مشکلات ناشی از نواقص مسکن مهر پردیس چندان هم سخت نیست، کافی است، آسانسور واحد مسکونی و یا اداری مسئولان یک روز خاموش شود، یا گاز واحد آنها قطع باشد و یا ایزوگام واحد بی کیفیت باشد و آب بر سرشان چکه کند، تا بتوانند، بهتر حال مهرنشینان پردیس را درک کنند.
امیدواریم، با ورود جدی دستگاه قضائی شاهد رفع هرچه سریعتر مشکلاتی باشیم، که مدتها است، بر سر مهرنشینان پردیس سایه افکنده است.