به گزارش خبرگزاری مهر، سیداحمد توصیفیان با بیان اینکه تکیه بر توان تعاون و شرکتهای تعاونی که چتر گسترده آنها اقشار کم درآمد و آسیب پذیر را پوشش میدهد، در واقع زیرساخت اقتصاد مقاومتی در کشور است، عنوان کرد: رویکرد ما همواره حمایت، هدایت و نظارت بر تعاونیها است چراکه تعاون راهکار مناسب برای گردش عدالت اجتماعی است.
وی با تصریح بر اینکه اقتصاد تعاون با نگرش اقتصاد انسان محور، دارای ویژگیهای رشد گرایی و باز توزیعی است و فعالیت در عرصه تعاون موجب رونق تولید داخلی، استقلال و استفاده از ظرفیتهای اقتصادی است به گونهای که تعاون موجب تجمیع سرمایهها، سرمایه گذاری داخلی، مشارکت افراد در برابری فرصتها است، اضافه کرد: به توسعه تعاون موضوع مؤکد مقام معظم رهبری (مدظله العالی) است و برای توسعه اقتصادی نیازمند کار جمعی، سخت کوشی، پشتکار، مسئولیت پذیری اجتماعی و تقویت سرمایه انسانی و اجتماعی هستیم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان خاطرنشان کرد: ضرورت دارد باور تعاون، فرهنگ کار و کار جمعی در جامعه تقویت شود، چرا که فعالیت در عرصه تعاون علاوه بر تاب آوری اقتصادی در شرایط اعمال تحریمها با حاکم بودن روح جمعی سبب نقش آفرینی در پیشرفت کشور خواهد شد.
توصیفیان در ادامه با بیان اینکه تعداد یک هزار و ۲۳۸ تعاونی در استان همدان فعالیت دارند، تشریح کرد: از این تعداد ۶۵۷ تعاونی معادل ۵۳ درصد در زمینههای تعاونیهای کشاورزی، صنعتی، فرش دستباف وغیره، تعداد ۳۷۰ تعاونی برابر ۳۰ درصد از کل تعاونیها در بخش خدمات و تعداد ۲۱۱ تعاونی در حوزههای دیگر فعالیت میکنند.
این مسئول در ادامه صحبتهای خود با اشاره به ممنوعیت اشتغال کارگران افغانی در استان همدان، از شناسایی ۷۵ اتباع غیرمجاز افغانی در واحدهای تولیدی استان خبر داد و گفت: در این بازدیدها، قوانین اشتغال اتباع خارجی به کارفرماها تبیین و اطلاع رسانی میشود.