معاون وزیر ارتباطات گفت: جای خالی به اشتراک گذاری تجربیات و آموخته های مراکز آپا (آگاهی رسانی، پشتیبانی و امداد رایانه‌ای) در کشور احساس می شود و حل این فقدان، نیازمند نقشه راه است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان فناوری اطلاعات ایران، نشست تخصصی رؤسای مراکز آپا (آگاهی رسانی، پشتیبانی و امداد رایانه‌ای) دانشگاهی سراسر کشور، برگزار شد. در این رویداد نمایندگان مراکز آپا به بحث و رایزنی پیرامون چگونگی ارتقای کیفیت ارائه خدمات و طرح موانع و مشکلات پیش رو پرداختند.

محمد خوانساری معاون وزیر ارتباطات در این مراسم با بیان اینکه شروع فعالیت مراکز آپا در دانشگاه‌های سراسر کشور از سال ۱۳۸۶ تاکنون باعث رشد کشور در حوزه امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات شده است، اظهار داشت: تنوع‌بخشی به خدمات ارجاعی توسط این مراکز در قالب نقش‌های پژوهشی، مشاوره‌ای، آموزشی، نظارتی و ارزیابی امنیتی با توجه به میزان اهمیت موضوع، می‌تواند باعث هدایت راهبردی توان کشور در حوزه امنیت شود.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات افزود: در حال حاضر جای خالی به اشتراک‌گذاری تجربیات و آموخته‌های مراکز آپا و نیز ایجاد زنجیره منابع انسانی متخصص به خوبی احساس می‌شود و این حوزه نیازمند تهیه و ایجاد نقشه راهی است که با مشارکت تمام مراکز آپای استانی شکل بگیرد.

وی از نمایندگان آپای استانی خواست تا ارتباط خود با ادارات کل استانی ارتباطات و فناوری اطلاعات را تقویت و بهینه کنند تا ضمن بازار سازی و هدایت ظرفیت‌های استانی در حوزه امنیت، بستری برای تمرکز ابزارهای محلی آپا فراهم شود.

امیر محمدزاده لاجوردی نماینده ویژه وزیر ارتباطات در حوزه امنیت فاوا نیز در این نشست، مراکز آپا را سرمایه‌هایی تلقی کرد که دارای هویت مستقل هستند.

وی گفت: از نمایندگان مراکز آپا می‌خواهیم توان و ظرفیت خود را بازیابی و بازسازی کنند و به ارتقای کیفیت خدمات خود بپردازند.

لاجوردی از مراکز آپا خواست تا خودشان را وابسته به وزارت ارتباطات نبینند و بیشترین تمرکز خود را بر ارائه خدمات معطوف کنند و ترجیحاً وارد حوزه تولید محصول نشوند.