شهردار منطقه ۱۹ با بیان اینکه ریزدانگی بافت فرسوده معضلی برای عدم دسترسی در مواقع بحران خواهد شد، گفت: امید است مشوق‌های خوبی برای شهروندان در راستای احیای بافت فرسوده صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه هم‌اندیشی ستاد مدیریت بحران منطقه ۱۹ و استان معین همدان با حضور شهردار منطقه، مدیرکل مدیریت بحران استان همدان و مدیران سازمان‌های امدادرسان این دو استان در راستای تبادل اطلاعات و تعامل بیشتر برای مرور عملیات در زمان بحران‌های احتمالی و چگونگی بهره‌برداری از ظرفیت نیروهای امدادرسان استان‌های معین در هنگام وقوع بحران‌ها برگزار شد.

در این نشست، مهدی هدایت با اشاره به اینکه استان همدان توانمندی‌های زیادی در مقابله با بحران‌ها دارد از انتخاب استان همدان به‌عنوان استان معین منطقه ۱۹ ابراز خرسندی کرد.

شهردار منطقه ۱۹ در خصوص اهمیت مقاوم‌سازی، بازآفرینی و بازسازی ساختمان‌ها در کاهش تلفات ناشی از حوادث غیر مترقبه سخن گفت و افزود: در منطقه ۱۹ ریزدانگی بافت فرسوده معضلی است که باعث عدم دسترسی در مواقع بحران خواهد شد و امید است مشوق‌های خوبی برای شهروندان در راستای احیای بافت فرسوده، بازگشایی معابر و کاهش موارد ناایمن صورت گیرد.

وی اظهار امیدواری کرد: با افزایش تجهیزات بحران و آتش‌نشانی در سال آینده شرایط بهتری برای مقابله با مواقع بحرانی ایجاد کنیم که در این خصوص از توان لجستیک مجموعه مدیریت بحران استان همدان بهره‌مند خواهیم شد.

علیمردان طالبی مدیرکل مدیریت بحران استان همدان نیز ضمن قدردانی از تعامل ارزنده شهرداری این منطقه بیان کرد: با توجه به اینکه استان همدان معین منطقه ۱۹ در مواقع بلایای طبیعی است تمامی دستگاه‌های خدماتی و امدادرسان این استان از تمامی ظرفیت‌ها برای ارائه خدمت استفاده خواهند کرد.

وی با اشاره به اهمیت تدوین برنامه عملیاتی منطقه ۱۹ برای بهره‌مندی در مواقع بحرانی گفت: در راستای تهیه این برنامه می‌توان از متخصصان این استان کمک گرفت؛ ضمن اینکه این برنامه نیازمند مشخص شدن نیازها، انتظارات، اولویت‌ها، نقش نیروهای مردمی، تهدیدها، ارائه پیشنهادات و راهکارها در این خصوص است.

مدیران سازمان‌های امدادرسان استان همدان با همراهی مدیر دفتر شهردار منطقه ۱۹ از ایستگاه ۲۲ آتش نشانی، مجتمع اسکان اضطراری منطقه ۱۹ در بوستان افرا، بوستان بزرگ ولایت و سایت واکسیناسیون بازدید کردند.

در حاشیه این بازدید بر بررسی وضعیت بزرگراه‌های شریانی در شرایط عادی به عنوان کریدورهای ارتباطی به‌منظور تسهیل در امدادرسانی در شرایط بحرانی، تأکید شد.

همچنین ضرورت استقرار پایگاه‌های مدیریت بحران و امدادرسانی در حدفاصل مسیرهای مواصلاتی به‌منظور تسهیل دسترسی به مناطق مختلف شهر تهران در شرایط بحرانی، از دیگر موارد مطرح شده در این بازدید بود.