به گزارش خبرنگار مهر، سید مسعود میرکاظمی ظهر جمعه در جلسه شورای اداری لنگرود با اشاره به ظرفیتهای کشور در حوزه معادن و نفت و گاز، اظهار کرد: مشکلات کشور به نحوه مدیریت آن برمیگردد که نتوانستیم به خوبی از ظرفیتهای موجود بهره گیریم اما باید برای اصلاح وضعیت فعلی تلاش کرد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه جوانان انقلابی ظرفیتی عظیم برای کشور محسوب میشوند اما امروزه به تهدید تبدیل شدهاند افزود: جوانان مؤمن و انقلابی و تحصیلکرده میتوانند با تلاش خود تغییرات خوبی را در کشور ایجاد کنند.
وی با اشاره به وجود تنش آبی در تمام استانهای کشور، گفت: عدم سرمایه گذاری و توجه به زیرساختها و البته تغییرات اقلیمی و خشکسالی موجب بروز چنین شرایط سختی شده است.
میرکاظمی با بیان اینکه منابع دولتی کفاف تکمیل پروژههای مربوط به بخش آب و فاضلاب را نمیدهد، بیان کرد: باید با ایجاد بسترهای مناسب زمینه مشارکت مردمی جهت سرمایه گداری در این حوزه فراهم شود.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه دولت سیزدهم درصدد ایجاد ثبات در کشور است، ادامه داد: تورم بالای ۴۵ درصد و حذف ارز ترجیحی شرایطی را به وجود آورده که نیاز است ابتدا اعتماد مردم جلب شود.
وی افزود: حجم نقدینگی در گذشته خلق شده و تا پایان دولت سیزدهم این بدهیها باقی است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به تشکیل صندوق پیشرفت و عدالت در اس ها، گفت: برای شروع ۲ هزار میلیارد تومان به هر استان اختصاص داده میشود و مازاد بر مالیات، فروش دارایی و بهره مالکانه به این صندوق منتقل میشود.
میرکاظمی با بیان اینکه توسعه در کشور غیر متوازن است، عنوان کرد: دولت در تلاش است که توسعه تمامی مناطق کشور را بر اساس سند آمایش سرزمین و بهره گیری از استعدادهای محلی دنبال کند.
وی با اشاره به اینکه نرخ رشد سرمایه گذاری در دولت قبلی منفی ۴.۶ درصد بود، تصریح کرد: متأسفانه بودجه سال آینده بر اساس تحریمها بسته میشود اما درآمد نفتی روز به روز افزایش پیدا میکند و کارها در سطح ملی شروع شده است و همه وظیفه داریم شرایط حضور و مشارکت مردم را فراهم کنیم.
رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه ۲ هزار پروژه در کشور بر زمین مانده است، گفت: متوسط اتمام پروژه ۱۷ سال گزارش شده است.