یحیی ابراهیمی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به دیدار مجمع نمایندگان لرستان، خوزستان و چهارمحال بختیاری با رئیس جمهور اظهار داشت: این جلسه در راستای سفرهای استانی رئیس جمهور برگزار شد و در این جلسه برای هر کدام از نمایندگان سه دقیقه زمان در نظر گرفته شد تا مشکلات شهرستان و استان را مطرح کنند.
تاکید بر تعریف پروژههای جدید و اختصاص اعتبار برای آنها
وی با بیان اینکه ابتدا رؤسای مجمع نمایندگان هر استان یک گزارش در حد پنج دقیقه را ارائه دادند، بعد نوبت به نمایندگان رسید گفت: در نوبت سه دقیقهای که من وقت داشتم مسائل و مشکلات استان، شهرستان و… را ارائه دادم.
نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه یکی از رویههای غلطی که در دولتهای گذشته هم بوده، زمان افتتاح پروژه یا تأمین اعتبار پروژهها، به طور معمول پروژههایی که پیشرفت فیزیکی بالاتری قرار دارند، در اولویت قرار میگرفتند گفت: من در این جلسه اعتراض کردم و تاکید کردم که در استانها و شهرستانهایی که پروژه از قبل تعریف شده، اشکال ندارد که پروژههای با درصد پیشرفت فیزیکی بالاتر در اولویت باشند اما در شهرستانهایی که اصلاً از قبل پروژه تعریف نشده، عین بی عدالتی است و این رویه غلط باید تغییر پیدا کند.
ابراهیمی تصریح کرد: در شهرستانهایی مانند دلفان و سلسله در استان لرستان که از قبل برای آنها خیلی پروژهای تعریف نشده، اصرار کنیم بر پروژههای قبلی، ظلم در حق مردم است و درخواست داریم که این رویه تغییر پیدا کند و در سفرهای استانی برای هر کدام از شهرستانها چند پروژه تعریف و تأمین اعتبار شود.
طرح موضوع تکمیل پروژههای سدسازی و اختصاص حق آبه لرستان
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات شهرداریهای مناطق کمتر توسعه یافته و ارزش افزوده ۹ درصد برای آنها گفت: این امر نیز عین بی عدالتی است، شهرستانهای لرستان به خصوص دلفان و سلسله، ۱۲ تا ۱۵ ماه حقوق معوق کارگران دارند چرا که منبع درآمد پایداری ندارند.
نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اینکه ما بر اساس مالیات به شهرستانهایی که کارخانه و منبع درآمدی ندارند نگاه کنیم، مطلوب نیست و دولت باید برای این شهرستانها فکر اساسی داشته باشد.
ابراهیمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به طرح موضوع تأمین حق آبه و پایین بودن سطح زمینهای کشاورزی آبی لرستان در جلسه با رئیس جمهور گفت: این امر اولویت اساسی لرستان محسوب میشود و به شکل واقعی تأمین آب برای ۶۰۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی و ساخت و تکمیل سدها در این جلسه مورد تاکید قرار گرفت.
تاکید بر افزایش پروازهای فرودگاه خرمآباد
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به طرح موضوع احداث راههای ریلی، هوایی و زمینی در لرستان گفت: با آمار و ارقامی که خدمت رئیس جمهور ارائه دادیم، اعلام کردیم که لرستان در تمام این زمینهها نسبت به استانهای هم جوار و نرم کشوری عقب افتاده است.
نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پروازهای فرودگاه خرم آباد و مقایسه آنها با پروازهای فرودگاه کرمانشاه گفت: روزانه ۱۰ پرواز در فرودگاه کرمانشاه انجام میشود و این در حالیست که فرودگاه خرم آباد روزی یک پرواز و گاهاً ممکن است بعضی روزها پرواز نداشته باشد.
ابراهیمی گفت: تاکید ما این بود که تعداد پروازها افزایش پیدا کند، زیرساخت ایجاد شود، علاوه افزایش، پروازها منظم برگزار شوند و ساعات آنها نیز مشخص باشد.
وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه لرستان تنها استانی است که مرکز آن به مسیر ریلی متصل نیست، گفت: در این راستا از رئیس جمهور درخواست کردیم که در رابطه با این امر و مطالبه مهم مردم لرستان در اولین فرصت اقدام کند.
مشکلات جادههای روستایی یک بار برای همیشه حل شود
نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به قطعه هرسین - فیروزآباد- نورآباد در قالب کریدور شمال غرب به جنوب گفت: در این قطعه مشکلات اساسی داریم، تاکید کردیم که نسبت به تأمین اعتبار و تخصیص آن به پیمانکاران اقدام شود.
ابراهیمی در ادامه سخنان خود با اشاره به طرح راه الشتر به سمت بروجرد و قطعه دوم آزاد راه خرم آباد - اراک در این جلسه گفت: تاکید کردیم که قطعه بروجرد به سمت اراک در اسرع وقت تأمین اعتبار شود.
وی با اشاره به طرح موضوع ۳۶۰ کیلومتر جاده خاکی و شوسه در شهرستانهای سلسله و دلفان گفت: تاکید شد که با تأمین اعتبار مشکلات جادههای روستایی یک بار برای همیشه حل شود.
سرمایهگذاری ۱۰ هزار میلیاردی در لرستان
نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاکید برای تأمین اعتبار تکمیل بیمارستان «نیایش» خرم آباد بیان داشت: بیمارستان سوانح سوختگی، تأسیس دانشگاه علوم پزشکی در شهرستانهای بروجرد و الیگودرز، تأمین آب شرب مناطق روستایی، ساخت سدها برای تأمین آب شرب پایدار و … از دیگر مطالبات مطرح شده در این جلسه بود.
ابراهیمی بیان داشت: پیگیری بخشداری «اتیوند» و «میربگ»، بخشداری ویژه «فیروزآباد» و «هفت چشمه»، تکمیل فاضلاب شهری الشتر و نورآباد، نوسازی مدارس شهرستان دلفان، بخش «کاکاوند» و سلسله، تأمین تسهیلات از صندوق توسعه ملی و تبصره ۱۸ برای حوزه اشتغال از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود که معاون اجرایی رئیس جمهور نیز قول دادند که در ۱۰ هزار میلیارد تومان برای حوزه سرمایه گذاری و اشتغال استان اختصاص خواهند داد و شرط این امر نیز سرمایه گذاری در مناطق محروم و هدف اشتغالزایی باشد.
وی با اشاره به طرح موارد مربوط به کارخانه پتروشیمی دلفان گفت: رایزنیهای زیادی با شستا و بخش خصوصی انجام دادهایم، یکی از شرطهای آنها تأمین خوراک اولیه، تأمین اعتبار و تسهیلات بانکی است، این امر در جلسه با رئیس جمهور مورد تاکید قرار گرفت و ایشان موافق این قضیه بودند.
نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی، همچنین سرمایه گذاری شرکتهای اقتصادی «ایمیدرو» و «شستا» در مناطق محروم به خصوص دلفان و سلسله از دیگر مطالبات مطرح شده با رئیس جمهور بود.