علیرضا محمودی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به کمک هزینههای درمانی جمعیت هلال احمر استان مرکزی گفت: از ابتدای سال جاری تا به امروز در راستای حمایت از بیماران در بحث دارو و کمک هزینههای درمانی مبلغ ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تخصیص داده شده که تا به امروز ۲ میلیارد و۶۵۰ میلیون تومان آن بین افراد بیمار نیازمند برای هزینه دارویی آنها توزیع شده است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲ هزار و ۳۹۳ بیمار نیازمند زیر حمایت جمعیت هلال احمر استان مرکزی هستند؛ ادامه داد: این کمکها در غالب کمکهای دارو و درمان، بستری و جراحی، کمک هزینه پروتز، سزارین، فرانشیز، پاراکینک، دندانپزشکی، سونوگرافی،، سی تی اسکن، تأمین وسایل توانبخشی، کمک هزینه وسایل توانبخشی، تأمین کمک وسایل بهداشتی، شیرخشک و درمانهای سرپایی است.
مدیرعامل جمعیت هلالا حمر استان مرکزی تصریح کرد: علاوه بر کمک هزینههای درمانی، وامهای کمک درمانی نیز برای بیماران نیازمند پیش بینی شده است. مبلغ این وامها ۱۰ تا ۵۰ میلیون تومان با سود ۴ درصد پیش بینی شده است که با همکاری بانکهای ملی، صادرات به بیماران نیازمند دارای شرایط تعلق میگیرد.
محمودی بیان کرد: بودجههای کمک درمانی و وامهای درمانی معمولاً هر ۲ ماه یکبار تخصیص داده میشود و سهم استان مرکزی در مرحله اول برای وامهای کمک درمانی ۷۳۰ میلیون تومان است.
وی با اشاره به برنامههای ایام الله دهه مبارک فجر جمعیت هلال احمر استان مرکزی گفت: بیش از ۲۰ برنامه شاخص از سوی جمعیت هلال احمر استان مرکزی در ایام الله دهه مبارک فجر در غالب غبارروبی قبور شهدا، دیدار با خانواده معظم شهدا، اعزام کاروان سلامت به مناطق محروم، برگزاری برنامههای آموزشی، گلباران بیت حضرت امام خمینی (ره) در شهرستان خمین توسط بالگرد این جمعیت، حضور پر شور و پوشش امدادی مراسم ۲۲ بهمن ماه، حضور در مراسم روز ۱۲ بهمن ماه (زنگ انقلاب) در مدارسی که کانون دانش آموزی داریم و همکاری در اجرای مانور رژه موتوری پیش بینی شده است.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی افزود: شرکت در نمایشگاه تجهیزات امدادی، اجرای طرح مفتاح الجنه در راستای تفاهم نامه با کمیته امداد، اجرای دومین سال پوشش ملی رفیق خوشبخت ما توسط معاونت امور جوانان، اجرای طرح قرار مهربانی و حمایت ماندگار توسط جوانان و داوطلبان هلال احمر (اهدا خون)، برگزاری برنامه فرهنگی با موضوع انقلاب، مسابقات امدادی و دورههای توان افزایی ویژه امدادگران نیز از دیگر برنامههای قابل ذکر این دهه است.
وی تصریح کرد: هم اکنون ۲۴۷ خانه هلال در استان مرکزی فعال است خانههای هلال در نقاط پر مخاطره شهری و روستاهای دوردست با همکاری بخشداران و دهیاران، به منظور کمک رسانی به حادثه دیدگان در حوادث تا زمان رسیدن نیروهای امدادی راه اندازی شدهاند.
محمودی گفت: امدادرسانی در حوادث، آموزشهای پیشگیری از حوادث، ارائه آموزشهای امداد و کمکهای اولیه و آشنا کردن مردم با حوادث رسالت اصلی جمعیت هلال احمر است و این جمعیت سعی خواهد کرد با به روز رسانی آموزشها جامعه را در برابر حوادث ایمن سازد.