سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: این دانشگاه با همکاری مسئولین استانی می‌تواند به شکوفایی اقتصادهای محلی و کسب و کارهای مهارتی کمک کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه فنی و حرفه‌ای، عرفان خسرویان، سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای، به شهر کرمان سفر کرد. وی در دیدار با نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه کرمان، ضمن تاکید بر تولید خوشه‌های کسب و کار از طریق دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای به عنوان تنها راه محرومیت‌زدایی و برون‌رفت از مشکلات اقتصادی اظهار کرد: متأسفانه در دانشگاه‌های سنتی در بازه ۱۴ تا ۱۵ سال، دانشجویان وارد بازار کار می‌شوند، اما ۷۰ تا ۸۰ درصد دانشجویان در دانشگاه فنی و حرفه‌ای بعد از گذشت بازه زمانی ۲ الی ۴ سال، جذب بازار کار خواهند شد.

خسرویان با ابراز خرسندی از نرخ پایین بیکاری در دانشگاه فنی و حرفه‌ای، خواستار توجه ویژه مسئولان کشوری و استانی به این دانشگاه شد.

سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای راهکار کاهش نرخ بیکاری در بین جوانان را ایجاد کارگاه‌های کوچک زودبازده دانست و تصریح کرد: احیای بسیاری از حِرَف در حوزه‌های کشاورزی، مهارتی و صنایع دستی امری ضروری است.

خسرویان گفت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای در فصل جدید خود پیشران کسب و کارهای مهارتی خواهد بود و با همکاری مسئولین استانی می‌تواند به شکوفایی اقتصادهای محلی و کسب و کارهای مهارتی کمک کند.

سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای با اشاره به زیرساخت‌ها، دانشجویان و استادان دانشگاه فنی و حرفه‌ای افزود: ترویج فرهنگ کار و اشتغال زایی در میان جوانان، راه مقابله با ناامیدی است.