همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر، ۳۰ پروژه توسعه‌ای، سرمایه‌گذاری و تجهیزاتی بندری و دریایی با حضور وزیر راه و شهرسازی به صورت ویدئو کنفرانس به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، با حضور رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی و علی‌اکبر صفایی مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی ۳۰ پروژه عمرانی و توسعه‌ای با اعتبار ۶ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال از منابع داخلی این سازمان و همچنین سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در چرخه فعالیت اقتصادی و تجاری بنادر بازرگانی کشور قرار گرفت.

بر اساس این گزارش پروژه‌های زیرساختی و توسعه‌ای سازمان بنادر و دریانوردی با ایجاد ۷۰۹ نفر اشتغال زایی مستقیم و در راستای استفاده حداکثری از توان داخلی و ظرفیت‌های مولد بخش خصوصی توانمند در بنادر استان‌های هرمزگان، خوزستان، سیستان و بلوچستان (چابهار)، بوشهر، مازندران و گیلان به بهره‌برداری رسید.

تعمیرات اساسی جاده سربندر به بندر امام خمینی (ره)، توسعه سیستم اطفای حریق بنادر آبادان، چوئبده و اروندکنار و تعمیرات اساسی بندر سجافی با ایجاد اشتغال مستقیم برای ۱۶۵ نفر در استان خوزستان به بهره‌برداری رسید.

با توجه به ارتقای کارگاهی سازندگان داخلی قطعات و تجهیزات دریایی و بندری و در راستای حمایت از شرکت‌های قطعه‌ساز ایرانی، تعمیرات اساسی شبکه برق رسانی به مکنده غلات، تعمیرات اساسی و بهره‌برداری از یک فروند کشتی بویه‌گذار، تعمیرات اساسی انبار ترانزیت، ساخت و بهره‌برداری از اسکله فلزی شناور، احداث ساختمان رفاهی کارگری، احداث ایستگاه آتش‌نشانی، از مهم‌ترین پروژه‌های توسعه‌ای بنادر هرمزگان است که اشتغال‌زایی مستقیم ۲۱۸ نفر را فراهم کرده است.

بومی‌سازی تجهیزات از دیگر دستاوردهای سازمان بنادر در اجرای پروژه‌های توسعه‌ای و سرمایه‌گذاری قلمداد می‌شود که بر این اساس، احداث برج کنترل ترافیک دریایی و پوشش کامل رادیویی سواحل استان در منطقه A۱ دریایی، مهم‌ترین پروژه‌های دهه‌فجری بنادر شهید بهشتی و کلانتری چابهار محسوب می‌شود.

در بنادر استان بوشهر، تکمیل شبکه اطفای حریق و ساختمان یگان حفاظت گناوه، به بهره‌برداری رسید.

در استان مازندران و در پسکرانه بندر نسل سومی امیرآباد، پروژه‌های سیلوی غلات، مخازن روغن خوراکی با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به بهره‌برداری رسیده است.

ساخت ۴ دستگاه گیربکس اسکنر رادار، یک دستگاه آنتن‌رادار، سه دستگاه رادار و سه سری مجموعه ترانسیور نیز از دیگر دستاوردهای توسعه‌ای و تجهیزاتی سازمان بنادر به شمار می‌آید که در بنادر انزلی، شهید رجایی و بوشهر در چرخه فعالیت بندری و دریایی قرار گرفت. همچنین مخازن نگهداری فراورده‌های نفتی و مخازن نگهداری و پردازش مواد زائد نفتی، با سرمایه‌گذاری بخش‌خصوصی در بندر شهید رجایی به بهره‌برداری رسید.

بر اساس این گزارش، همچنین خرید، ساخت، حمل و نصب چهار فروند پانتون فلزی شناور و ساخت ۱۰ عدد ملال‌مدولاتور و ۱۰ عدد مادربرد رادار ترما (تولید بار اول) از دیگر پروژه‌های سازمان بنادر است که همزمان با جشن چهل‌وسوم انقلاب اسلامی به بهره‌برداری رسید.