همدان- این روزها، جای خالی شور انقلابی در المان های شهری همدان در ایام دهه فجر به جد احساس می شود.

حجت الاسلام ناصر صفری افلاکی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص اقدامات صورت گرفته در شهر همدان در ایام الله دهه فجر در زمینه نصب المان‌های شهری، بنرها و دیگر اقدامات صورت گرفته، بیان کرد: شاید انتظار مردم از شورای شهر و شهردار این دوره در این زمینه بیشتر از این بوده و انتظارات مردم به جا است ولی با توجه به شرایط مالی شهرداری که خیلی مناسب نیست، در حد توان مانند هرساله این کار خوب انجام شد.

وی با بیان اینکه شهرداری مانند یک کشتی است که ناخودآگاه و طبیعتاً درگیر امواج است، گفت: شهرداری یک دفعه نسبت به شرایط فعلی در بخش مسکن با رکود مواجه شده و همانگونه که می‌دانیم عمده درآمد شهرداری از بخش فروش ملک و صدور پروانه تأمین می‌شود بدین ترتیب، با توجه به شرایط امسال، سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری نتوانست که بخش عظیمی از تعهدات خود را به پیمانکار پرداخت کند.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر همدان با تاکید بر اینکه با توجه به اولویت‌ها، بحران و شرایط مالی شاهدیم که بیشتر هزینه‌ها برای ابر پروژه‌ها اختصاص داده شده است، افزود: این موضوع، به دلیل این است که اگر در پرداخت این پروژه‌ها تأخیری صورت بگیرد، به دلیل تعدیل پیمان در قراردادها چند میلیارد خسارت گردن شهرداری را خواهد گرفت.

صفری افلاکی خاطرنشان کرد: به دلیل بدهی‌ها و بی تدبیری‌های گذشته در پروژه‌های بازار سینا، آرامگاه، پل غدیر، پل همدانی که انجام شده است خسارات سنگینی از جیب مردم و بیت المال هدر می‌رود.

وی با بیان اینکه از مردم خواهشمندیم که به مدیریت شهری اعتماد کنند، تصریح کرد: سازمان فرهنگی ما با داشتن ۹۰ نیرو از پرداخت بیمه معمولی و تکمیلی در دو سال گذشته دچار چالش شده، سالن‌های ورزشی و استخرهای همدان به دلیل کرونا تعطیل شدند، حال آنکه می‌توانستند درآمدهای مناسبی برای شهرداری به همراه داشته باشند.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه علی رغم این مشکلات، در بسیاری از موارد به خاطر کرونا بخشودگی و تخفیف اعمال کردیم، گفت: این روند، باعث شد درآمدهای شهرداری و شورای شهر با چالش مواجه شود.

صفری افلاکی به سایر هزینه‌های شورای شهر برای تیم حرفه‌ای ورزش فوتبال و البته هزینه‌ها در مسیر ورزش شهروندی همدان نیز اشاره و خاطرنشان کرد: باید دستگاه‌ها، ارگان‌ها و سازمانهای دیگر نیزدر کارهای فرهنگی شرکت کنند، می‌توان به جرأت گفت بودجه‌ای که ما برای ورزش هزینه کرده‌ایم، از ورزش وجوانان بیشتر است!

وی تصریح کرد: حتی بودجه‌ای که برای امور فرهنگی هزینه شده است، از کل نهاده‌های فرهنگی بیشتر است! بودجه‌ای که برای تبلیغات شهری و بنر هزینه کرده‌ایم، دو یا سه برابر هزینه‌های است که ادارات دیگر هزینه کرده‌اند و متأسفانه بسیاری از بنرها به نام ادارات دیگراست اما شهرداری باید هزینه کند.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و گردشگری شورای شهر همدان با بیان این موارد، یادآور شد: به صورت روال همیشگی شهرداری مانند هرساله در دهه فجر امسال خوب عمل کرده است.

این در حالی است که در سال جاری، جای خالی شور انقلابی در المان‌های شهری همدان به جد احساس و هم چنان مسئولین مربوطه اذعان به مناسب بودن روند، در سایه نصب چند بنر و پرچم دارند.