علیاکبر نظری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تبعات نمک پاشی فصل زمستان در معابر شهر همدان اظهار داشت: بنده بارها در مصاحبههای مختلف تاکید کردهام که آقایان اصرار به این نکنید که در سطح شهر نمک پاشی کنید و این موضوع تبعات سنگینی دارد اما عدهای بر ما خرده گرفتند که چرا این حرفها را میزنید.
وی افزود: از هر متخصصی شما سوال کنید به دلیل تبعات زیست محیطی نمک پاشی در اغلب کشور منسوخ شده و دیگر مورد استفاده قرار نمیگیرد.
رئیس کمیسیون خدمان شهری شورای اسلامی همدان با اشاره به این مشکلات زیست محیطی گفت: آلودگی آبهای زیرزمینی، آسیب جدی به فضای سبز و حتی باقی مانده نمک باعث تخریب آسفالتی میشود که شهرداری برای اجرای آن هزینههای سنگینی را میکند.
نظری خاطرنشان کرد: نمک پاشی برای سلامت افراد جامعه نیز مضر بوده که بعد از اتمام برف و یخبندان که نمکهای باقی مانده بر اثر وزرش باد و جا به جایی خودروها بر سلامت افراد تأثیر منفی میگذارد.
وی با بیان اینکه باید از تجربیات سایر کشورها و فناوریهای نوین استفاده کنیم، بیان کرد: باید از ترکیبات جدید سازگار با محیط زیست مانند یخزدا استفاده کنیم.
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان عنوان کرد: منیزیم، کلسیم و استات از جمله مواد تشکیل دهنده محلول یخ زدا هستندکه بر محیط زیست آسیبی وارد نکرده و مشکلات حاصل از نمک پاشی را هم ندارد.