قادر برجی در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: به دلیل کمبود تجهیزات با فناوری بالا در تأمین اجتماعی با مشکلات عدیدهای روبهرو بودیم که در سال گذشته و امسال با خرید این تجهیزات با اعتبار ۳۶ میلیارد تومان موفق شدیم بخشی از این مشکلات را مرتفع کنیم.
وی از خرید دستگاه ماموگرافی، پانورکس دیجیتال، ونتیلاتور بزرگسال و نوزاد، تختهای اعمال جراحی و… خبر داد و تصریح کرد: در حوزه مدیریت درمان استان اردبیل با خرید تجهیزات پزشکی بیمارستانهای مرکز استان و شهرستانها را مجهز کردیم.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل با اشاره به آمار مقایسهای تعداد و هزینه جلسات دیالیز در بخش درمان غیرمستقیم گفت: در سال گذشته ۱۵ هزار و ۳۵۴ جلسه دیالیز برای بیماران این بخش انجام شده و در سالجاری نیز ۱۵ هزار و ۴۵۳ مورد از این جلسات را شاهد هستیم که در مجموع برای دیالیز این بیماران سالانه بالغ بر ۱۸ میلیارد تومان هزینه میشود.
برجی کمبود نیروی متخصص را از دیگر مشکلات مدیریت درمان اردبیل برشمرد و افزود: در سال ۹۷ تعداد نیروی شاغل مدیریت درمان استان اردبیل ۷۷۵ نفر بود که این رقم در سالجاری به ۹۲۱ نفر رسیده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: در راستای مرتفع کردن این چالش مدیریت درمان استان اردبیل در ۲ سال گذشته اقدام به جذب و استخدام بیش از ۱۰۰ نفر در راستای جبران نیروی انسانی تخصص استان و ایجاد اشتغال برای جوانان تحصیلکرده دانشگاهی با آزمون سراسری کرده است.
برجی ایجاد و افتتاح بخش همودیالیز با ۱۱ تخت و با اعتباری بالغ بر ۱۲ میلیارد تومان را یادآور شد و بیان کرد: اورژانس بیمارستان سبلان اردبیل با مساحت ۲۵۰ متر مربع با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان ساخته و تجهیز شد و موفق شدیم تعداد تختهای بستری در این بخش را از ۱۰ تخت به ۳۶ تخت ارتقا دهیم.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل اضافه کرد: این اورژانس بزرگترین اورژانس تأمین اجتماعی در کشور است که از سال ۹۸ عملیات احداث آن آغاز و در سالجاری به بهرهبرداری رسید.