به گزارش خبرنگار مهر، علی ترابی صبح شنبه در نشستی با حضور خبرنگاران به میزبانی منابع طبیعی سمنان با بیان اینکه طرح کشت گیاهان دارویی در سه هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی طبیعی و مراتع استان اجرا شده است، ابراز کرد: این میزان گیاه با همراهی منابع طبیعی و توسط بهره برداران بومی در مراتع کشت شده است.
وی با بیان اینکه منابع طبیعی بذر مورد نیاز را در اختیار بهرهبرداران و مرتعداران قرار میدهد و آنها هستند که با روشهای کپه کاری و بذر کاری آنها را کشت میکنند، افزود: در استان سمنان بیش ۱۳۰ گونه گیاهی دارویی، صنعتی و خوراکی شناسایی شده و پوشش گیاهی و اقتصادی کردن مراتع در راستای بهبود معیشت جوامع محلی از اهداف اجرای این طرح است.
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان با بیان اینکه تاکنون بیش از ۲۰ هزار هکتار از مراتع استان زیر کشت گیاهان دارویی و صنعتی رفته است، تاکید کرد: این طرح در راستای اقتصادی کردن مراتع و بهبود معیشت بهرهبرداران و جوامع محلی اجرا میشود.
ترابی با بیان اینکه اراضی زیرکشت باریجه و آنغوزه محصول خود را هم برداشت کردهاند، تاکید کرد: با توجه به درآمدزایی خوب این محصولات علاوه بر ایجاد اشتغال، کشت گیاهان دارویی موجب کاهش فشار چرای دام در مراتع نیز میشود.