به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از دانشگاه پیام نور، علی شجاعی فر در توضیح این پیوست به یکی از موارد شایع در حوزه پایان نامهها اشاره کرد و افزود: عدم توزیع متوازن و قانونمند پایان نامههای مقاطع تحصیلات تکمیلی بین اعضای هیأت علمی یکی از دغدغههای شایع در حوزه تحصیلات تکمیلی دانشگاه هاست و وجود پیوست عدالت همراه با آئین نامهها موجب میشود این گونه مسائل و یا مسائلی از قبیل نقل و انتقالات در حوزه علمی و اداری و … آسیب شناسی شده و مرتفع شوند.
وی با اشاره به اهداف مهم حوزه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور گفت: ایجاد چارچوب برای ارتباط با دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارمندان اداری در اولویت این حوزه قرار دارد و در این راستا سامانه رسیدگی به شکایات به روزر سانی شده تا واسطهای برای این ارتباط باشد.
شجاعی فر به برنامههای مهم و در دست اجرای حوزه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور اشاره کرد و با عنوان اینکه فرایند ارزیابی در دانشگاه پیام نور به صورت سامانهای خواهد شد، افزود: این سامانه نیز با هدف دسترسی اعضای هیأت علمی، کارمندان و دانشجویان به فرایند ارزیابی راه اندازی میشود.
وی از پیش بینی شاخصهای جدید در حوزه آموزش خبر داد و اظهار داشت: با توجه به اینکه اساتید دانشگاهها بر مبنای توانمندیهای آموزشی معرفی و تقدیر نمیشوند و معمولاً تقدیر از اساتید در حوزه پژوهش صورت میگیرد، حوزه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور شاخصهایی را پیش بینی کرده که بتوان بر مبنای آن اساتید برتر آموزشی را نیز در کنار پژوهشگران برتر معرفی کرد.
سرپرست دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت این اقدام را عامل مهمی برای افزایش انگیزه اعضای هیأت علمی و همچنین معرفی آنها به دانشجویان دانست و گفت: شایسته سالاری باید در رأس امور قرار گیرد تا میزان رغبت و انگیزه اعضای هیأت علمی و همچنین کارمندان برای اقدامات مؤثر در راستای اهداف دانشگاه بیشتر شود.
وی تدوین نقشه راه را در حوزه نظارت ضروری دانست و اظهار داشت: امر پیشگیری از تخلفات در دستور کار قرار دارد و فرایندی ترسیم میشود که این امر را نهادینه سازی کنیم و در این راستا از اعضای هیأت علمی درخواست داریم چنانچه در مسائل خود دارای چالشهای جدی هستند، موضوعات خود را در سامانه ثبت کنند تا در اسرع وقت بررسی شود.