به گزارش خبرگزاری مهر، سید حسین علوی مدیرکل بازاریابی و صادرات معاونت صنایعدستی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در نشست مشترک با هنرمندان و عرضهکنندگان صنایعدستی اصفهان در محل شبستان محراب اولجایتو مجموعه جهانی مسجد جامع عتیق اصفهان از تدوین و ابلاغ دستورالعمل نحوه صدور مجوز فروشگاههای صنایعدستی خبر داد.
سید حسین علوی گفت: تمامی تلاش ما بر تسهیلگری در عرضه صنایعدستی متمرکز است، لذا تمامی تلاش ما تسهیل در صدور مجوزهاست، زیرا معتقدیم در شرایط سخت کنونی که دشمنان به ما هجوم آوردهاند، میبایست تلاش شود تا موانع زدوده شده و با یک هدف عالی به مملکتمان خدمت کنیم.
مدیرکل بازاریابی و صادرات معاونت صنایعدستی ادامه داد: هرگونه مجوز در حوزه مشاغل خانگی در راستای تسهیل در تولید و عرضه صنایعدستی خانگی در کوتاهترین زمان و با حذف موارد غیرضروری و زمانبر صادر خواهد شد.
او افزود: براساس ماده ۳ قانون حمایت از هنرمندان که سال ۱۳۹۶ توسط مجلس شورای اسلامی تدوین شد، وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مکلف شد تا ظرف شش ماه آئیننامه اجرایی قانون حمایت از هنرمندان را تدوین کند، لیکن متأسفانه تاکنون این آئیننامه تدوین نشده بود، با این وصف در ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم، با توجه به اینکه با انبوهی از مطالبات بحق فعالان صنایعدستی مواجه شدیم، آئیننامه اجرایی قانونی حمایت از هنرمندان پس از وقفه چهار ساله در دولت جدید به سرعت تدوین شد.
علوی تصریح کرد: براساس این دستورالعمل، از پراکندگی صدور مجوز و نحوه نظارت جلوگیری شده و از این زمان به بعد براساس تبصره یک ماده ۳ قانون حمایت از هنرمندان و با تدوین این دستورالعمل، تمامی فروشگاههای دریافت کننده این مجوز از شمول قانون صنفی مستثنی شده و تولیت تمامی امورات فروشگاههای صنایعدستی در دو حوزه صدور مجوز فروشگاههای عرضه صنایعدستی و نظارت بر فروشگاههایی که صنایعدستی ایرانی عرضه میکنند بر عهده وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی است.
مدیرکل بازاریابی و صادرات معاونت صنایعدستی تاکید کرد: هدف از تدوین این دستورالعمل، کمک به عرضه آسان صنایعدستی ایرانی است، لذا فروشگاههایی که این مجوز را دریافت کنند، از تسهیلات مالی این وزارتخانه در کنار فراهم شدن شرایط فعالیت آسان برخوردار میشوند.