به گزارش خبرنگار مهر، رامین اسدی صبح پنجشنبه در نشست بررسی و اجرای طرح زیست بوم اشتغال و ارائه طرح ایده تا عمل اظهار کرد: این جلسه با رویکرد بررسی طرحهای اشتغال روستایی و نحوه پرداخت تسهیلات و مانده اعتبار و بررسی دو طرح ملی و استانی برگزار شد.
وی تصریح کرد: این دو طرح شامل پروژه گلخانههای کوچک مقیاس خرماکلای قائمشهر و طرح جدید روش کاشت در آب (گلخانه شناور) در قالب زنجیره تولید گلخانهای که به عنوان الگوی برتر در چند استان کشور اجرا میشود.
مدیر پروژههای اشتغال روستایی و فراگیر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: قرار شد دستگاه اجرایی و پس از آن کمیته فنی، طرح تولید محصولات گلخانهای صادرات محور را بررسی و منابع آن از محل اشتغال روستایی تأمین شود.
وی همچنین در خصوص مانده تعهدات ایجاد شده برای طرحهای گلخانههای کوچک مقیاس خرماکلا تاکید کرد: از محل مانده اعتبارات مرحله پنجم و یا منابع بازپرداختی از سوی مرکز طرحهای مذکور بین دو یا سه بانک دیگر تقسیم شده و بانکهای مذکور نیز مطابق قرارداد و رویه بانک توسعه تعاون اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: در منابع بازپرداختی اولویت با طرحهای بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی است و در این مرحله امکان پرداخت تسهیلات برای طرحهای ایجادی وجود ندارد.
این مسئول با اشاره به اینکه قانون اشتغال روستاییان و عشایر در سال ۹۶ در مجلس شورای اسلامی تصویب شد و هیأت وزیران نیز آئیننامه اجرایی آن را ابلاغ کرد، افزود: موضوع قانون، اشتغال پایدار و کاهش نرخ بیکاری در مناطق هدف مخصوصاً روستاها و نواحی صنعتی است.
وی مؤسسات عامل مشارکت کننده در اعتبارات اشتغال روستایی و عشایری را شامل چهار مؤسسه از جمله بانک کشاورزی، پست بانک، بانک توسعه تعاون و صندوق کارآفرینی امید عنوان کرد.