به گزارش خبرنگار مهر، رئیس شورای اسلامی خراسان جنوبی اظهار کرد: مردم استان انتظار دارند با وجود پژوهشکده و دانشکده کشاورزی در استان برای هر یک از روستاها شناسنامهای تهیه شود که در بر دارنده وضعیت خاک، آب و آب و هوای آن باشد تا کشاورزان بدون آزمون و خطا محصولات خود را کشت کنند.
محمدرضا حاجی آبادی با بیان اینکه از ۷۰ درصد آب شرب در بخش کشاورزی استفاده میشود، اضافه کرد: از پسماند برای آبیاری بخشی از اراضی کشاورزی استفاده میشود که مشکلات زیست محیطی به دنبال دارد.
وی با بیان اینکه با رونق بخش کشاورزی علاوه بر حل مشکلات معیشتی زمینه تغذیه سالم افراد هم فراهم میشود، تصریح کرد: کمبود منابع آبی در استان نباید بهانهای برای تضعیف کشاورزی خراسان جنوبی شود زیرا با بهرهگیری از روشهای نوین آبیاری میتوان تا حدودی از این مشکلات کاست و حلقه مفقوده بسیاری از مشکلات کشاورزی استان این است که صاحب نظران این حوزه در تصمیم گریها حضور ندارند.
میز خدمت در دهستانها
وی ادامه داد: در کمیسیونهای بخش کشاورزی شهرستانها باید از کشاورزان یا اعضای شوراها برای شرکت در آنها دعوت شود و میز خدمت در مرکز دهستانها برای بررسی مشکلات تشکیل شود.
حاجی آبادی گفت: شوراهای اسلامی روستاهای استان ریز مشکلات خود را در حوزه کشاورزی برای شورای استان فرستادهاند تا با انجام پیگیری راهکارهای لازم برای حل آنها پیدا شود.
وی با اشاره به چهار تبیین اضافه کرد: دستاوردهای اقدامات انجام شده در همه بخشها باید به مردم اطلاع رسانی شود تا با تلاش هوشمندانه بر اساس سه اصل رعایت اصول اخلاقی، مهارتی و روش شناسی امید در مردم تقویت شود و از ترویج شایعات جلوگیری و مرز انتقاد با بی اخلاقی مشخص شود و اعضای شورای اسلامی استان در جلسات آینده شورا مسائل و مشکلات موجود در این حوزه را بررسی خواهند کرد.
رئیس شورای اسلامی خراسان جنوبی افزود: در این راستا جلسهای با حضور رئیس سازمان جهاد کشاورزی، مدیر کل بنیاد مسکن، تأمین اجتماعی در شورای اسلامی استان برگزار خواهد شد.