کتاب «ایده‌های بزرگ فلسفی» بازخوانی ۱۳۱ اندیشه از ۹۶ متفکر بزرگ جهان  نوشته‌ «جانی تامسون» با ترجمه‌ «شهاب‌الدین عباسی» توسط نشر سنگ منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «ایده‌های بزرگ فلسفی» بازخوانی ۱۳۱ اندیشه از ۹۶ متفکر بزرگ جهان نوشته «جانی تامسون» با ترجمه «شهاب‌الدین عباسی» توسط نشر سنگ منتشر شد.

«ایده‌های بزرگ فلسفی» یک دایره المعارف فشرده و تأمل‌برانگیز از اندیشه‌های فلسفی است. مباحث مختلف کتاب در ۱۰ بخش کلی‌تر دسته‌بندی شده‌اند که عبارتند از: اخلاق، اگزیستانسیالیسم، هنرها، جامعه و روابط، دین و متافیزیک، ادبیات و زبان، علم و روان‌شناسی، فلسفه‌ی روزمره، معرفت و ذهن، سیاست و اقتصاد.

نویسنده کتاب، «جانی تامسون» ۱۳۱ اندیشه یا پرسش را با توجه به نظرات ۹۶ متفکر بزرگ جهان، در این کتاب به طور مختصر و مفید بازخوانی کرده است. نیچه و هایدگر و هگل گرفته تا نویسندگان محبوبی مثل کامو و پروست و کافکا از جمله فیلسوفانی هستند که در این کتاب نظرشان آمده است.

در بخشی از مقدمه کتاب می‌خوانیم:

چرا مردم از تماشای فیلم‌های ترسناک لذت می‌برند؟ آیا باید بر سر وجود خدا شرط‌بندی کنیم؟ چرا لذت بهتر از درد است؟ و چه وقت اردک اردک نیست؟ «ایده‌های بزرگ فلسفی» سیری است جذاب در آرا و اندیشه‌های برخی از بزرگ‌ترین ذهن‌های ۲۵۰۰ سال گذشته درباره‌ی پرسش‌های مهم زندگی و نشان می‌دهد چرا آن‌ها امروز به ما هم مربوط می‌شوند و همچنان اهمیت دارند.

«ایده‌های بزرگ فلسفی» همه چیز، از استراتژی «سان تزو» برای پیروزی در میدان نبرد تا بینش‌های فروید درباره‌ی «سائق مرگِ» را دربرمی‌گیرد. و مسائلی از این قبیل که چرا دوبووار معتقد بود غریزه‌ی مادرانه افسانه است یا این موضوع که چرا شوپنهاور احتمالاً در مهمانی‌ها آدم چندان دلچسب و مجلس‌آرایی نبود. این تأملاتِ جمع‌وجور، ذهن شما را گسترش می‌دهند و آن را انعطاف‌پذیرتر می‌کنند.