دهاقان - رئیس صنعت، معدن و تجارت شهرستان دهاقان گفت: برای پیشگیری از قاچاق کالا و حمایت از تولیدات داخل به زودی همه تولیدات ایرانی شناسنامه دار می‌شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی خسروی در جلسه کارگروه اشتغال شهرستان دهاقان اظهار داشت: در حوزه صنعت، معدن و تجارت حدود پنج هزار نوع شغل وجود دارد و در بخش صنعت بیشترین میزان اشتغال و فعالیت را شاهد هستیم.

وی با اشاره به ضرورت مانع زدایی برای اشتغال‌زایی در کشور از رشد صدور مجوزها در دهاقان خبر داد و گفت: در سال جاری شاهد رشد ۳۰۰ درصدی در صدور مجوزهای تولیدی و کسب و کار بودیم که رشد مثبت و بهینه در اشتغال‌زایی و کارآفرینی محسوب می‌شود.

رئیس صنعت، معدن و تجارت شهرستان دهاقان شهرک صنعتی شهرستان را نیازمند زمین مناسب دانست و اذعان کرد: در سال‌های اخیر شهرک‌های صنعتی دهاقان مشکل نبود متقاضی داشت اما اکنون با وجود متقاضیان سرمایه گذاری، فاقد زمین در شهرک‌ها هستیم.

خسروی فعال شدن کد نقش را ضروری برشمرد و عنوان کرد: در ماه جاری برنامه‌ای در خصوص اشتغال و رفع موانع آن به همه ادارات ابلاغ خواهد شد و همه افراد باید در سامانه جامع تجارت ثبت نام کنند و کد نقش خود را فعال نمایند.

شناسنامه دار شدن تولیدات داخلی

رئیس صنعت، معدن و تجارت شهرستان دهاقان با بیان اینکه واحدهایی که بیش از ۶۰ درصد پیشرفت را طی نموده‌اند باید برای دریافت تسهیلات کمک و حمایت شوند، ابراز کرد: برای پیشگیری از قاچاق کالا و حمایت از تولیدات داخل به زودی همه تولیدات ایرانی شناسنامه دار می‌شوند تا مانع ضربه مهلک قاچاق شوند.

در ادامه نیز معاون بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دهاقان اظهار داشت: سپاه پاسداران دهاقان در طی سال جاری حدود ۷۵۰ میلیون وام در زمینه اشتغال‌زایی پرداخت نموده است که ۴۰۰ میلیون هم در شهرستان جذب شده است.

افزایش پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی توسط سپاه دهاقان تا پایان سال

محمد علی صیادی با اشاره به اینکه اشتغال‌زایی و کارآفرینی در همه بخش‌ها و در همه سطوح خرد و کلان از اهداف مهم سپاه به شمار می‌رود، گفت: تسهیلات اشتغال‌زایی ناحیه سپاه شهرستان دهاقان تا پایان سال جاری باید با یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برسد.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس برآوردها، در طی سال‌ها اخیر حدود ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات به این حوزه مهم و حساس اختصاص داده شده است.

معاون بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دهاقان تسهیلات پرداخت شده را سوال برانگیز دانست و گفت: ما به برنامه‌ریزی جدی و اصولی برای نحوه پرداخت تسهیلات نیاز مند هستیم تا اشتغال پایدار انجام و پرداخت وام و تسهیلات به متقاضیان مؤثر باشد.

پرداخت وام برای راه اندازی مشاغل خانگی

معاون بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دهاقان با اشاره به وجود مشاغل خانگی در دهاقان گفت: پرداخت وام برای راه اندازی مشاغل خانگی یکی از اقدامات در زمینه اشتغال‌زایی شهرستان به شمار می‌رود اما در نمایشگاه دهه فجر دهاقان که با هدف فروش محصولات خانگی برگزار شد متأسفانه حضور این افراد در غرفه‌های نمایشگاه پر رنگ و چشمگیر نبود.

وی با اشاره به ضرورت تعیین اولویت‌های شهرستان دهاقان عنوان کرد: ما باید سند راهبردی داشته باشیم تا ظرفیت‌های شهرستان به سرمایه گذاران معرفی شده و اولویت شهرستان نیز برای پرداخت تسهیلات مشخص شود.