سمنان- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان گفت: تاکنون در کل استان ۲۷ هزار نفر در بحث قانون جهش تولید مسکن ثبت نام کردند که مورد پالایش قرار گرفته و افراد واجد شرایط انتخاب می‌شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید محمدی شامگاه دوشنبه در نشست شورای مسکن استان سمنان به میزبانی استانداری با اشاره به طرح جهش مسکن، تاکید کرد: تاکنون در کل استان ۲۷ هزار نفر در بحث قانون جهش تولید مسکن ثبت نام کردند که مورد پالایش قرار گرفته و افراد واجد شرایط انتخاب می‌شوند.

وی با بیان اینکه از این تعداد ۱۶ هزار نفر واجد شرایط شناخته شده‌اند، افزود: برای این افراد ۴۸۶ هکتار زمین تأمین شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان همچنین گفت: از تمامی ظرفیت‌های قانونی موجود برای رفع موانع و مشکلات در مسیر جهش تولید مسکن در استان استفاده شود.

حمیدی همچنین بیان داشت: راه و شهرسازی در بحث اجرای طرح جهش تولید مسکن نقش اصلی و تعیین کننده ایفا خواهد کرد؛ لذا باید با اقدامات مطلوب و رویکرد مثبت نسبت به تسریع در روند اقدام کند.

وی افزود: از شهرداران و شوراهای اسلامی شهرها انتظار داریم تا در بحث اجرای مطلوب قانون جهش تولید مسکن به خوبی پای کار باشند.