مدیرعامل سازمان رفاه خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، از تعیین تکلیف بیش از ۲۸۰ خانه پلاک قرمز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه شورای مدیران و معاونین امور اجتماعی و فرهنگی مناطق ۲۲ گانه با حضور محمدامین توکلی زاده معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و احمد احمدی صدر مدیرعامل سازمان رفاه خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران برگزار شد.

احمدی صدر با تاکید بر اینکه سخنان مقام معظم رهبری که مردم عائله ما هستند، گفت: باید به گونه‌ای با بحث آسیب‌های اجتماعی مواجه شویم که گویی افراد آسیب دیده عضوی از خانواده خود ما هستند.

وی به تشکیل قرارگاه آسیب‌های اجتماعی در تهران اشاره کرد و افزود: مدل قرارگاهی یک طرح نظامی نیست بلکه یک طرح هم افزایی و هم کلامی است و در این مدل با هم افزایی همه نهادها به حل معضلات آسیب‌های اجتماعی کمک خواهد کرد.

دبیر قرارگاه اجتماعی شهر تهران عنوان کرد: این قرارگاه به ریاست شهردار تهران در مسیر درستی گام نهاده است و اتفاقات بزرگی رقم خواهد خورد.

احمدی صدر با اشاره به اینکه تمامی دستگاه‌های متولی در امر کاهش آسیب هر هفته در جلسه قرار گاه اجتماعی کنار هم و شانه به شانه به آسیب شناسی طرح‌ها و برنامه‌ها می‌پردازند، تصریح کرد: در ۱۴ جلسه برگزار شده و تصویب ۱۶۸ مصوبه در این جلسات یکی از اقدامات اساسی بوده است، مصوباتی که به اذعان بسیاری از نهادهای دولتی، سالهاست که در سازمان‌ها مسکوت مانده بود.

دبیر قرارگاه اجتماعی در بخشی از سخنانش تاکید کرد: با هم افزایی همه دستگاه‌های متولی در امر کاهش آسیب توانستیم ۲۸۰ خانه پلاک قرمز که منبع بزه در تهران محسوب می‌شوند را تعیین تکلیف کنیم.

وی همچنین با تاکید بر اینکه سازمان‌های مردم نهاد و تشکل‌ها در این امر می‌توانند قرارگاه را یاری کنند، افزود: شهر تهران بیش از ۱۰ هزار هیئت مذهبی دارد هرکدام از آنان اگر بخواهند تنها درمان و بازگشت به خانواده یک فرد معتاد را بر عهده بگیرند بیش از ۱۰ هزار معتاد ساماندهی خواهد شد.

احمدی صدر وجود بیش از سه هزار مسجد در تهران را امری مهم شمرد و گفت: باید به مرحله‌ای برسیم که کنترل و رفع آسیب در محلات توسط مردم اجرا و نهادینه شود این‌طور می‌توان آسیب‌های شهر تهران را کاهش داد.

وی تاکید کرد: بدون حضور و مشارکت گروه‌های مردمی و محلی کنترل آسیب‌ها امکان پذیر نخواهد بود.