به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا صارمی در جلسهای که به منظور اعطای نمادین اسناد رسمی مالکیت به مالکان پلاکهای فاقد سند در کوی پروران واقع در محله خزانه برگزار شد، حضور یافت و از زحمات مدیران و مسئولان ذیربط برای تحقق این اتفاق مهم تقدیر و تشکر به عمل آورد.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران تصریح کرد: امیدوارم شاهد تکرار جلسات این چنینی که برای خدمت به اهالی بافت فرسوده اتفاق مبارکی است، باشیم و برای این موضوع آماده هرگونه همکاری هستیم.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در این جلسه اعلام کرد: ۴۰ هزار پلاک در بافتهای فرسوده فاقد سند رسمی مالکیت هستند.
علی اکبری با اشاره به اینکه موضوع نوسازی بافتهای فرسوده یکی از محورهای اصلی سیاستهای کلی نظام و مجموعه حاکمیت است، تصریح کرد: اولین گام در فرآیند نوسازی، احراز مالکیت است و پلاکهایی که دارای اسناد غیر رسمی و قولنامه ای هستند، نمیتوانند برای دریافت پروانه تخریب و نوسازی اقدام کنند.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران، یادآور شد: از سالهای گذشته رفع مشکلات ثبتی- مالکیتی در پلاکهایی که امکان نوسازی ندارند، مطرح بوده و با تلاشهای صورت گرفته در حوزه مدیریت همکارانه در نوسازی بافت فرسوده، برنامه ریزی گستردهای برای رفع این مشکل با همکاری سازمان نوسازی شهر تهران، اداره کل ثبت اسناد و املاک استان تهران، ادارات ثبت اسناد و املاک منطقهای، اداره کل راه و شهرسازی استان تهران و اداره کل دادگستری تهران صورت گرفته و منجر به اقدامات خوبی در خصوص تسریع و تسهیل فرایند اعطای سند شده و از جمله نخستین نتایج حاصله، اعطای ۴۰ سند در محله خزانه است که از دهههای گذشته امکان نوسازی از آنها سلب و عملاً در بن بست فرآیند نوسازی قرار داشتند.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران خاطرنشان کرد: یک سوم از مجموعه هدف نوسازی (حدود ۴۰ هزار پلاک واقع در بافتهای فرسوده) فاقد اسناد مالکیت رسمی هستند که این پلاکها در ۱۲ منطقه از ۱۶ منطقه ثبتی تهران قرار گرفتهاند.
علی اکبری با اشاره به توافقات صورت گرفته با اداره کل ثبت اسناد و املاک استان تهران و تقدیر از همکاری و حمایتهای این اداره، از طی شدن مراحل تکمیل پرونده برای ۲۰۰ پلاک فاقد سند دیگر در منطقه ۱۶ خبر داد و اظهار داشت: سازمان نوسازی شهر تهران آمادگی دارد تا از تمام ظرفیتهای خود برای پیگیری صفر تا صد امورات مالکان پلاکهای فاقد سند در بافتهای فرسوده، اعم از تشکیل و به جریان افتادن پرونده، مطرح شدن در هیأتهای تعیین تکلیف شهرداری تهران و سایر امور استفاده نماید.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران از همکاری معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران، دبیرخانه ستاد بازآفرینی کلانشهر تهران، اداره کل ثبت اسناد و املاک استان تهران، دفتر توسعه محلههای خزانه، علی آباد و نازی آباد، اداره ثبت اسناد و املاک مولوی برای پیگیری و صدور سند ۴۰ پلاک فاقد اسناد مالکیتی در محله خزانه تقدیر و تشکر و بر ضرورت برگزاری منظم کارگروههای ثبتی در مناطق تأکید کرد.
حمید کشاورز مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان تهران نیز در این جلسه عنوان کرد: اداره کل ثبت اسناد و املاک استان تهران آمادگی کامل دارد تا نسبت به برنامه ریزی منظم این جلسات و بررسی گزارش اقدامات در خصوص تعداد پروندههای تشکیل شده و اسناد صادره اقدام نماید.