رامین صادقی در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در حال حاضر ۲۸۴ طرح صنعتی مصوب در استان اردبیل در مرحله احداث است که پیشرفت کاری آنها ۱۰ تا ۹۰ درصد است.
وی تصریح کرد: ما در قالب طرح ستاد تسهیل و رفع موانع تولید تلاش میکنیم تا مشکلات این واحدهای صنعتی و تولیدی را احصا ء کرده و در حد امکان و وسع اداری و اجرایی گرهگشایی از مشکلات آنها را انجام دهیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل تاکید استاندار اردبیل را بر بازگشت واحدهای راکد و نیمه فعال یادآور شد و گفت: از یکهزار و ۱۶۴ پروانه بهرهبرداری صادر شده ۱۸۶ واحد راکد وجود دارد که در سالهای گذشته این تعداد بیش از ۲۶۴ واحد بوده است.
صادقی افزود: در سالجاری با همکاری دستگاههای مختلف اجرایی و خدماترسان موفق شدیم ۴۶ واحد راکد و نیمهتعطیل را با اشتغالزایی ۶۸۰ نفر به چرخه تولید مجدد بازگردانیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: بیش از ۱۰۰ واحد تولیدی در استان به دلیل ماشینآلات کهنه و فرسوده و جمعآوری تجهیزات و امکانات تنها در قالب یک سوله قابل بهرهبرداری نیستند که اطلاعات آنها در سامانه وزارت صنعت، معدن و تجارت بارگذاری شده است.
صادقی با بیان اینکه با همکاری کارشناسان استانداری، بسیج مهندسان و شهرکهای صنعتی سرشماری جدید از واحدهای تولیدی فعال و راکد به دست آمده است، اضافه کرد: این اطلاعات در سامانه بهینیاب به روز رسانی شده و ما به راحتی میتوانیم از این اطلاعات در جهت برنامهریزی درست و هدفمند استفاده کنیم.
وی بیان کرد: ۸۴ درصد واحدهای صنعتی فعال استان به دلیل شرایط تحریم و کرونا با کاهش تولید و یا فعالیت با ظرفیت پایین انجام میدادند که قرار شد در قالب نهضت ساخت داخل ظرفیت این واحدها ارتقا یابد.
صادقی ادامه داد: ما در تحقق برنامهها در این بخش تا ۵۰۰ درصد توسعه و مشارکت سرمایهگذاران در ارتقا ظرفیت خالی واحدهای تولیدی و صنعتی توانستیم مقام دوم کشوری را به دست آوریم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل به اهمیت موضوع اشتغال و صادرات محصولات صنعتی اشاره کرد و گفت: تمام مصوبات ستاد تسهیل استان عین مصوبات کشوری لازمالاجراست و ما در این جلسات سعی میکنیم تا مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی را درست شناسایی کرده و نسبت به رفع آن اقدام کنیم.