بندرعباس - سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از ۱۰۰ برابر شدن نسبت بستری مثبت قطعی کرونا در بهمن ماه به نسبت دی ماه در کودکان زیر ۱۲ سال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فاطمه نوروزیان بیان داشت: نسبت بستری مثبت در بهمن به نسبت دی‌ماه که در وضعیت پایداری قرار داشتیم در کودکان این رده سنی، ۱۰۰ برابر افزایش یافته است و اگر بخواهیم این نسبت را با اوج پیک که در مرداد ماه و با سوش دلتا بود مقایسه کنیم، نسبت بستری قطعی در کودکان باز هم ۴۴ درصد افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه این آمار موید این است که اُمیکرون نسبت به سوش‌های دیگر، کودکان به ویژه زیر ۱۲ سال را بسیار بیشتر درگیر کرده است، گفت: اما در مجموع همچنان میزان ابتلای بزرگسالان به کرونا بیشتر از کودکان است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بر انجام واکسیناسیون به‌عنوان یک عامل مهم برای پیشگیری از ابتلاء به سویه جدید و یا ایجاد علائم شدید در صورت ابتلاء به اُمیکرون دانست و عنوان کرد: در مقطع کنونی نسبت بستری به ابتلاء در کودکان بسیار بیشتر از بزرگسالان است و این نشان می‌دهد که واکسن در بزرگسالان چقدر اثر گذار بوده است.

نوروزیان بیان کرد: به هیچ عنوان تزریق واکسن شش سالگی (سه گانه) با واکسیناسیون کرونا تداخل ندارد و فقط در خصوص واکسن پاستور بهتر است سه ماه از واکسن سه گانه گذشته باشد اما در خصوص واکسن سینوفارم هیچ تداخلی با واکسن شش سالگی نیست و حتی در یک روز هم می‌توان تزریق این دو واکسن را انجام داد اما چون واکسن سه گانه ممکن است تب شدید ایجاد کند توصیه می‌شود در نهایت با فاصله یک هفته‌ای واکسن کرونا تزریق شود.

وی خاطرنشان کرد: بهتر است واکسن پاستور همزمان با واکسن کزار تزریق نشود و لازم است بین این دو واکسن سه ماه فاصله بیفتد و اینکه اگر کودک و یا حتی فرد بزرگسالی به هر دلیل واکسن کزاز تزریق کرده باشد، می‌تواند بدون نگرانی به جای واکسن پاستور از واکسن سینوفارم استفاده کند.