باقر باقرزاده در گفتو گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: سه میلیارد تومان از این اعتبار صرف احداث ساختمان آتشنشانی شهرداری اردیموسی میشود تا این مجموعه برای ارائه خدمات به ساکنان این مناطق آماده بهرهبرداری شود.
وی از تأمین هشت میلیارد تومان اعتبار برای هدایت آبهای سطحی و حل مشکلات عمران شهری سرعین خبر داد و تصریح کرد: امیدواریم با تخصیص صد درصد این اعتبارات پروژههای مصوب در فصل کاری پیش رو اجرایی و عملیاتی شود.
سرپرست فرمانداری سرعین، سرعین را با مواهب خدادادی و زیرساختهای متنوع گردشگری اصلیترین قطب گردشگری منطقه و حتی کشور اعلام کرد و گفت: فعالان این عرصه با صد درصد آمادگی و تزریق هر سه دز کرونا سعی دارند تا در نوروز امسال میزبان گردشگران و مسافران باشند.
باقرزاده افزود: از آن جایی که صد درصد اقتصاد سرعین وابسته به گردشگری است، کرونا بیشترین ضربه را به صنعت گردشگری وارد کرد تا فعالان این بخش بعد از ۲ سال به دنبال جبران آسیبهای جدی در این بخش باشند.
وی به خدمات انجام شده نظام اسلامی در ۴۳ سال اخیر اشاره کرد و ادامه داد: در بخشهای زیرساختی آب، برق، گاز، بهداشت، آموزش و… اقدامات و دستاوردهای خوبی را در مناطق شهری و روستایی شاهد هستیم.
باقرزاده بهرهبرداری از پروژههای عمرانی و زیربنایی را در ایام دهه فجر امسال یادآور شد و خاطر نشان کرد: ۷۲ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژهها صرف شده بود که مهمترین آن افتتاح پست ۶۳ کیلوولت در سرعین بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: با بهرهبرداری از این پست ۶۳ کیلوولت تأمین برق پایدار شهر سرعین و طرحهای سرمایهگذاری انجام میشود.
باقرزاده از افتتاح ساختمان آتشنشانی شهرداری سرعین و طرحهای عمران شهری خبر داد و بیان کرد: تمام تلاش بر این است تا برای فصل گردشگری پیش رو زیرساختهای لازم در سرعین مهیا شود تا فعالان این عرصه بتوانند بعد از ۲ سال رشد و بالندگی این بخش را شاهد باشند.
وی اظهار کرد: از زمان حضور در فرمانداری سرعین با رایزنی با سرمایهگذاران بومی و غیربومی سعی کردیم تا زمینه جذب رضایت آنها را برای اجرای طرحهای مختلف به ویژه گردشگری مهیا کنیم که حضور هشت سرمایهگذار بومی و غیربومی در سرعین قطعی شده است.
باقرزاده احداث مجتمع ورزشی، خدماتی و آموزشی را در سرعین به همراه راهاندازی آب معدنی حیران یادآور شد و تصریح کرد: با راهاندازی این مجموعه تولیدی برای جوانان منطقه اشتغال پایدار فراهم میآید.
وی گفت: با همکاری بخش خصوصی احداث پل صخرهای هدفگذاری شده و در کنار آن سعی بر این است تا طرحهای مختلف گردشگری، آبدرمانیها و هتلهای مدرن افتتاح شود.
باقرزاده احداث کمربندی سبز را از اولویتهای اصلی توسعه گردشگری سرعین و مسیر گردشگری اردبیل و مشگینشهر اعلام کرد و افزود: با احداث این کمربند سبز سرعین به سردابه و قوتورسویی متصل شده و گردشگران به راحتی میتوانند ماندگاری بیشتری را در این شهرهای گردشگری تجربه کنند.
سرپرست فرمانداری سرعین در مورد منطقه روستایی کنزق و بیلهدره نیز خاطر نشان کرد: غارهای متعدد در کنزق و همچنین روستای گردشگری بیلهدره در حال تدارک زیرساختها و اجرای طرح هادی است تا با آسفالت مناسب و تأمین نیازمندیها حضور گردشگران را در این منطقه شاهد باشیم.