به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید دراهکی صبح یکشنبه در نشست شورای هماهنگی دستگاههای زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر اظهار داشت: از ابتدای فروردین تا پایان بهمن ماه امسال ۲۰ هزار و ۵۷۴ نفر در مراکز دولتی و ۹ هزار و ۳۸۵ نفر در آموزشگاههای خصوصی بوشهر دورههای مهارتی آموزش فنی و حرفهای را فرا گرفتند.
وی اضافه کرد: واکاوی این آمارها نشان میدهد که استقبال جوانان بوشهری از طرحهای مهارتی در ۱۱ ماهه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته حدود ۲۰ درصد افزایش یافته است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر بیان داشت: در مقطعی هستیم که بایستی خیلی سریع و با برنامه همه مجموعه آموزشی استان بوشهر، دست به دست هم داده و نگاه کارآفرینانه را بین جوانان و نوجوانان ترویج دهیم.
تقویت نگاه کارآفرینانه
دراهکی اظهار داشت: نگاه کارآفرینانه بسیار حائز اهمیت است و ویژگی آن این است که جسارت ایجاد شغل را به فرزندانمان میدهد و تفکر اینکه برای کسی کار کنند و یا اینکه کسی برای آنها شغل ایجاد کند را میگیرد.
وی با تشریح برنامههای آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر در حوزه مهارت افزایی، حذف دغدغه بیکاری در جامعه و حرکت در مسیر ایجاد اشتغال پایدار و رفع نیاز بخش تولید به نیروی ماهر و متخصص را اولویت این سازمان عنوان کرد.
دراهکی افزود: مجموعه آموزش فنی و حرفهای با ارائه راهکارهای کارآمد در بستر آموزشهای مهارتی تلاش وافری را در دستور کار قرار داده است تا بر مشکلات و دغدغههای جامعه و خانوادهای که از بیکاری رنج میبرند غلبه کند.
راهاندازی خانههای کسبوکار
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای بوشهر به راهاندازی خانههای کسبوکار با همکاری دیگر دستگاههای اجرایی اشاره کرد و اظهار داشت: مهارتآموزی یک مهارت جمعی است و به بلوغ سیاستگذاری نیاز دارد، ازاینرو آموزش مهارتی منجر به اشتغال نیازمند همکاری و ائتلاف با سازمانها و بنگاههای اقتصادی است.
وی با بیان اینکه با توجه به ظرفیت و منابع سرشاری که در استان بوشهر وجود دارد اگر جوانان تحصیل کرده در مسیر مهارت آموزی حرکت کنند به معنای واقعی بیکاری در این دیار رخت بر میبندد، گفت: تفکر پشت میزنشینی آفت و آسیب جدی در مسیر ایجاد اشتغال پایدار و اجرای طرح مهارت آموزی است که باید این فرهنگ اشتباه را از جامعه حذف کنیم تا انگیزه جوانان برای یادگیری حرفههای مختلف افزایش یابد.