به گزارش خبرگزاری مهر، سرلشکر علی مملوک رئیس دفتر امنیت ملی سوریه که به تهران سفر کرده است بعد از ظهر امروز (یکشنبه) با دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای امنیت ملی کشورمان دیدار و با وی پیرامون روابط دوجانبه و مهمترین تحولات منطقهای و جهانی گفتگو کرد.
دریابان شمخانی در این دیدار با تبیین نقش مخرب آمریکا در ایجاد بحرانهای منطقهای و جهانی که با هدف سلطه بر کشورهای جهان و غارت منابع آنان صورت میگیرد، تصریح کرد: حضور آمریکا در سوریه نیز که با همین هدف صورت گرفته امروز بزرگترین مانع تحقق صلح و ثبات در این کشور است.
دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با اشاره به افزایش تحرکات سیاسی و میدانی امریکا برای تسلیح، آموزش و هدایت گروههای تروریستی در سوریه گفت: تداوم این روند نه تنها مخل امنیت سوریه بلکه تهدید کننده امنیت منطقه است.
وی گسترش تروریسم، ایجاد ناامنی، تغییرات قومیتی با اهداف تجزیه طلبانه را از راهبردهای اصلی نظام سلطه در سوریه ذکر کرد و افزود: متاسفانه برخی همسایگان سوریه در زمین بازی دشمنان ثبات و امنیت منطقه ایفای نقش میکنند.
شمخانی با بیان اینکه راه مقابله با این توطئههای شرورانه، حفظ انسجام ملی و روحیه و مشی مقاومت است تاکید کرد؛ جمهوری اسلامی ایران همانگونه که در سختترین شرایط و در اوج شرارت گروههای تروریستی و حامیانشان در کنار ملت و دولت سوریه ایستاد، همچنان در کنار ملت و دولت سوریه خواهد ماند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان همچنین با اشاره به روابط خوب دو کشور بر اتخاذ راه کارهای مناسب برای تسهیل و تسریع در اجرای توافقات میان تهران، دمشق به ویژه در حوزه اقتصادی تاکید کرد.
در این دیدار علی مملوک رئیس دفتر امنیت ملی سوریه نیز با تمجید از نقش ممتاز جمهوری اسلامی در حمایت از سوریه در مقابله با تروریسم و شرارت آفرینی آمریکا و اذنابش بر تداوم همکاریهای تهران، دمشق که با خون شهدای دو کشور ممزوج شده است تاکید کرد.
وی با ارائه گزارشی از وضعیت امنیتی مناطق مختلف این کشور خاطرنشان کرد: سوریه با مجاهدت و تلاش مشترک دولت، مردم و نیروهای مسلح و پشتیبانی موثر کشورهای دوست بر تروریسم تکفیری و حامیانش پیروز شده و از بحران امنیتی عبور کرده است.
سرلشکر مملوک با اشاره به فرصتهای اقتصادی قابل توجهی که برای همکاری مشترک دو کشور در حوزههای مختلف وجود دارد افزود: حضور شرکتها و فعالان اقتصادی ایرانی در سوریه و تداوم همکاریهای مشترک در بخشهای اقتصادی و تجاری تامین کننده منافع پایدار دو کشوراست.