به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه پیام نور، ابراهیم تقی زاده در جلسه مشترک با رئیس و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به ظرفیتهای ویژه دانشگاه پیام نور افزود: دانشگاه پیام نور طی سالهای گذشته فراخور نیاز داوطلبان تحصیل در این دانشگاه، اقدام به توسعه فضاها و زیرساختهای فیزیکی و توسعه رشتهها کرده است.
وی با عنوان اینکه ۶۵ درصد رشتهها و اساتید دانشگاه پیام نور در بخش علوم انسانی و مابقی در بخش علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی و هنر است، اظهار داشت: دانشگاه پیام نور همچنین به شبکه آزمایشگاهی گسترده و زیرساختهای غنی الکترونیکی مجهز است که میتوان از این ظرفیتها و توانمندیها در ارائه خدمات مطلوبتر به دانشجویان و گسترش مهارت آموزی آنها بهره برد.
تقی زاده اظهار داشت: دانشگاه پیام نور دانشگاهی کتاب محور و منبع محور است و از این رو دانشجویان این دانشگاه در زمینه مطالعه نظری بسیار غنی هستند و درصد قابل توجهی از پذیرفته شدگان دانشگاهها برتر در مقاطع تحصیلات تکمیلی را دانشجویان دانشگاه پیام نور تشکیل میدهند.
وی دانشگاه علمی کاربردی را از دانشگاههای پیشرو در زمینه مهارت آموزی دانست و اظهار داشت: دانشگاه پیام نور امروز رسالت اصلی و هدفمند خود را رفع دغدغه دانشجویان برای اشتغال میداند و در این راستا تلاش دارد در زمینه کارآفرینی و مهارت آموزی از ظرفیتها، توانمندیها و تجربیات دانشگاههای پیشرو در این امر بهره برده و گامی مهم و مؤثر برای دانشجویان این مرز و بوم بردارد.
وی هدف مشترک تمام دانشگاههای کشور را پرورش فرزندان و آینده سازان میهن اسلامی عنوان کرد و اظهار داشت: این دانشگاه آمادگی دارد با استفاده از تمامی ظرفیتها، تجهیزات و امکانات این دانشگاه در جهت تعامل بیشتر، گسترش همکاریهای مشترک و برگزاری دورههای آموزشی و مهارتی کوتاه مدت و بلند مدت گام بردارد.
تقی زاده بر لزوم بررسی شرایط همکاریهای فیمابین و تشکیل کارگروههای تخصصی برای معرفی و شناسایی و بهره گیری از ظرفیتهای آموزشی و اجرایی دو دانشگاه تاکید کرد.
بلندی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز از همکاری مشترک با دانشگاه پیام نور استقبال کرد.