حجت الاسلام حسن باقری در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در روز بعثت پیامبری مبعوث میشود که خیرخواهی او در حق دوست و دشمن و مسلمان و کافر، به اثبات رسیده است و سعادت خواهی او همگانی است.
وی با اشاره به گستردگی مبعث حضرت رسول اکرم (ص) بیان کرد: از بارزترین تأثیر بعثت نبوی بر فرهنگ و تمدن، گسترش دانش در جوامع بشری است. بطوری که خداوند سبحان، رسول اعظم (ص) خود را معلّم کتاب و حکمت معرفی فرمود.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان ادامه داد: شاخصترین تأثیر بعثت نبوی بر تمدّن بشری همانا احیای آن به نفع روح معنویت و پرستش خدا و پرهیز از بت هوا و صنم سیاست باطل است که در این صورت عدل، آزادی، امنیت و رعایت حقوق بشر از شاخص ترین مباحث بعثت است.
حجتالاسلام باقری بعثت را انقلاب بزرگ بر ضد جهل، گمراهی، فساد و تباهی بیان کرد و افزود: گستردگی و عمق تأثیر بعثت را میتوان در زمانی که وجود فرزند دختر را مایه ننگ میدانستند و زنان جامعه جز بردگی به کار دیگری بر نمیگماشتند، احساس نمود.
وی وظیفه مسلمانان جهان را بعد از مبعث پیامبر اسلام (ص) تداوم راه انبیا دانست و عنوان کرد: پیامبر گرامی خاتم الانبیا، رسول جهانیان و مکمل ادیان الهی است که قبل از آن حضرت بر قومی محدود رسالت داشته اند. امروزه تمام مسلمانان جهان، که خود را از پیروان آن حضرت خطاب میکنند باید راه نبوت و امامت را در جهان هستی ادامه دهند تا این رشته محسوس رسالت جهانی به صاحب اصلی خود، حضرت قائم آل محمد (س) تحویل گردد.