به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام، کریم نجفی برزگر در جریان برگزاری دومین همایش بینالمللی زبان عربی و همکنشی تمدنی، بهمنظور تقویت همکاریهای بینالمللی آموزشی و دانشگاهی با نمایندگان ارشد و رؤسای دانشگاههای مطرح کشور عراق دیدار و گفتگو کرد.
دبیرکل شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام در این رویداد نقش زبان عربی را در تحقق تمدنسازی اسلامی آشکار و بیهمتا دانست و افزود: زبان عربی به عنوان یکی از زبانهای رسمی عنوان شده در اساسنامه شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام در ادامه کارکرد تاریخی و ساختاری خود، محور و تسهیلگر بخشی مهم از تعاملات آموزشی و علمی محسوب میشود.
وی با بیان اینکه شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام، دانشگاهها، مؤسسات آموزشعالی و مراکز علمی و مهارتی ۵۷ کشور اسلامی را تحت پوشش خود قرار داده است، اظهار داشت: بهرهگیری از ظرفیتهای آموزش مجازی در راستای تقویت ارتباطات میان نخبگان، اندیشمندان، دانشگاهها و کشورهای اسلامی یک ضرورت راهبردی در راستای تکمیل فرآیند ایجاد تمدن نوین اسلامی است.
نجفیبرزگر همچنین با معرفی ظرفیتها و دستاوردهای شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام در زمینه آموزشهای مجازی ابراز تاکید کرد: بیتردید زمینهها و ظرفیتهای خوبی برای ایجاد موفقیت همکاریهای مشترک مهیا است و امیدواریم بتوانیم گامهای مؤثری بهمنظور تقویت و توسعه آموزشعالی آکادمیک و مهارتی مبتنی بر بستر مجازی فناوری اطلاعات در کشور عراق برداریم.
در ادامه این رویداد علی کریمیمرید، معاون اجرایی و راهبردی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام نیز ضمن معرفی ظرفیتهای گسترده این سازمان علمی و دانشگاهی گفت: وجود ارتباطات راهبردی با مراکز معتبر علمی و دانشگاهی بینالمللی و نیز ارائه خدمات ممتاز به اعضا همانند سامانه نوین آموزش برخط، سامانه استعلام اعتبار مدارک بینالمللی، درگاه تبادلات مالی ارزی، ایجاد فرآیندهای تسهیلگر و برقراری حمایتهای قانونی بینالمللی از جمله مزیتهای راهبردی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام محسوب میگردد که میتواند در اختیار دانشگاههای عراقی قرار گیرد.
رؤسای دانشگاههای کشور عراق نیز طی سخنانی با اعلام آمادگی بهمنظور عضویت در شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام به تشریح ساختار و فعالیتهای این دانشگاهها و بررسی زمینههای همکاری مشترک با شبکه و پردیس فارابی پرداختند.