به گزارش خبرنگار مهر، عابدین خرم شامگاه پنج شنبه در آئین اختتامیه بیستمین جشنواره سراسری شعر غدیریه بناب گفت: این سومین سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی طی چند ماهه آغاز به کار دولت سیزدهم به خطه آذربایجان شرقی است و این حکایت از تکثر رویدادهای مهم فرهنگی و هنری در اقصی نقاط استان و توجه ویژه ایشان و دولت آیت الله رئیسی به آذربایجان شرقی به عنوان نقطه ثقل فرهنگی کشور و منطقه است که از دیرباز مهد هنرمندان و نویسندگان و فرهیختگان ایران اسلامی بوده است.
استاندار آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: شهرستان بناب بخاطر مردمان دیندار و انقلابی خود و به برکت استقرار حوزه علمیه قوی در ترویج مکتب ناب اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در منطقه شمال غرب بی نظیر است.
دولت به سمت عدالت فرهنگی حرکت میکند
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: استقبال پرشور مردم بناب از جشنوارههای مختلف فرهنگی و هنری این را میرساند که باید شاهد رونق و توسعه فضاهای فرهنگی در بناب باشیم.
بر اساس این گزارش، سیدقاسم ناظمی با اشاره به توجه ویژه دولت سیزدهم به فرهنگ و هنر اظهار کرد: دولت سیزدهم به جای توجه افراطی به مرکز کشور به سمت عدالت فرهنگی بویژه در سطح شهرستانها حرکت میکند و قطعاً در این بحث شهرستانهای استان ما نیز میتوانند سهم و نقش خود را ایفا کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی سپس از شعر به عنوان محوری ترین هنر در جامعه یاد کرد و افزود: شعر محوری ترین هنر ایرانی است که توانسته در بخشهای مختلف جامعه نفوذ کند.
ناظمی در ادامه از مسئول برگزاری و دست اندرکاران برگزاری این جشنوارهها در شهرستان بناب تقدیر و تشکر کرد.
این گزارش میافزاید، در ادامه بعد از قرائت شعر توسط شاعران حاضر نفرات برتر و برگزیده بیستمین جشنواره سراسری شعر غدیریه بناب و نفرات برتر شانزدهمین جشنواره آوای انتظار معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند.
لازم به ذکر است، برای بیستمین جشنواره سراسری شعر غدیریه بناب ۵۰۰ اثر در سه حوزه شعر فارسی، ترکی و داستانک و دلنوشته برای امام زمان (عج) ارسال شده بود که با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، فرمانداری، شورای اسلامی شهر و شهرداری، بنیاد بین المللی غدیر، انجمن ادبی بناب، مجتمع فولاد صنعت و فولاد گسترش برگزار شد.
معرفی برگزیدگان بیستمین جشنواره شعر غدیر و شانزدهمین جشنواره آوای انتظار
برگزیدگان بیستمین جشنواره شعر غدیر و شانزدهمین جشنواره آوای انتظار با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بناب معرفی شدند.
بر اساس این گزارش برگزیدگان جشنواره سراسری شعر غدیریه بناب در بخش شعر فارسی آسیه رحمانی رتبه اول از تهران، محسن کاویانی رتبه دوم از قم، مهرداد محرابی رتبه سوم از تهران، مرتضی جلیلیان رتبه چهارم از مشهد، فاطمه سلیمان پور رتبه پنجم از قم توسط هیأت داوران معرفی شدند.
در بخش شعر ترکی رتبه اول از تبریز بلال کمالی، رتبه دوم از زنجان امیر رسولی، رتبه سوم از بناب ناصر عباس زاده، رتبه چهارم از زنجان سیدضیا موسوی، رتبه پنجم از مرند علی فخری انتخاب شدند.
در بخش داستانک رده سنی بزرگسالان: نفر اول از خوزستان فرخنده صالحی، نفر دوم از مشهد فاطمه حلیمیان، نفر سوم از زنجان کاظم رستمی معرفی شدند.
در رده سنی زیر ۱۳ سال: نسترن رضائیان جایزه ویژه داوران از بناب را بدست آورد و هانیه فروغی نفر اول، آیدا آقا محمدی نفر دوم و الینا مهدی قلی خانی نفر سوم همگی از شهرستان بناب توسط هیأت داوران انتخاب شدند.
نتایج جشنوارههای موسیقی آوای بناب نیز به این ترتیب اعلام شد:
رتبه اول موسیقی گروهی به طور مشترک گروه موسیقی دومان از ملکان و زخم از بناب.
رتبه دوم گروه موسیقی همدلان و گروه موسیقی پژواک هر دو از شهرستان بناب، و رتبه سوم، گروه موسیقی سها و گروه موسیقی طلوع به صورت مشترک از بناب.
گروههای موسیقی عاشیق و کودکان نیز از بناب شایسته تقدیر شدند.
این جشنواره با شرکتهای گروههای موسیقی از شهرستانهای بناب، ملکان، مراغه و میاندوآب با شرکت و سخنرانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و استاندار آذربایجان شرقی به صورت منطقهای برگزار شد.
بیستمین جشنواره شعر غدیریه به صورت سراسری برگزار و ۵۰۰ اثر در بخش شعر فارسی از تمام استانهای کشور و ۲۰۰ اثر در بخش داستانک از ۱۸ استان کشور شرکت داشتند.