شوش- جمعی از کارگران شهرداری شوش با حضور مقابل فرمانداری و شهرداری این شهرستان خواستار پرداخت حقوق معوق خود شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز یکشنبه جمعی از کارگران شهرداری شوش با حضور مقابل فرمانداری و شهرداری این شهرستان خواستار پرداخت حقوق معوقه و رسیدگی به مشکلات صنفی خودشان شدند.

فرماندار شوش با حضور در جمع کارگران شهرداری شوش قول پیگیری و رسیدگی به مشکلات آنها را داد.

یکی از کارگران شهرداری شوش به خبرنگار مهر گفت: چرا باید کارگران تاوان کمبود بودجه شهرداری شوش را بدهند و تا اعتراض یا مطالبه‌ای هم بکنیم برای پرداخت حقوق تهدید به اخراج می‌شویم؛ ما انتظار داریم که شورای شهر شوش از کارگران دفاع کنند.

وی گفت: فرماندار شوش در تجمع گذشته قول پیگیری را داد اما متأسفانه هیچ نتیجه‌ای نداشت. نزدیک به عید است و انتظار داریم که مسئولان شهری به فکر قشر کارگر بوده با پرداخت حقوق‌های عقب افتاده و عیدی، دل همه کارگران و خانواده‌های آنها را شاد کنند.

به گزارش مهر، بازنشستگان تأمین اجتماعی شهرستان شوش و کرخه با حضور در مقابل سازمان تأمین اجتماعی شهرستان شوش به دلیل مشکلات معیشتی دست به تجمع اعتراضی زدند.