به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، سورنا ستاری در آئین افتتاح و بهرهبرداری سرای نوآوری صنایع خلاق با ابراز خرسندی از به نتیجه رسیدن سرای نوآوری صنایع خلاق در مرکز پایتخت، گفت: توسعه هیچ مقولهای به اندازه فرهنگ و محصولات این حوزه مهم نیست.
معاون علمی وفناوری با ابراز رضایت از حرکتهای جدید دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه نواوری وصنایع خلاق ،گفت: اینکه دانشگاه آزاد اسلامی تصمیم میگیرد بخش عمدهای از درآمدهای خود را از محل توسعه شرکتهای دانشبنیان و خلاق ایدههای نوآورانه و بها دادن به زمینههای فناورانه به دست بیاورد، جای خوشحالی دارد. این حرکت به آن معنی است که این دانشگاه نمیخواهد تنها وابسته به شهریه باشد.
ستاری با اعلام اینکه حرکتی که توسط دانشگاه آزاد اسلامی در حال توسعه است، در دانشگاههای دولتی نیز به وجود آمده، افزود: این اتفاق در دانشگاههای دولتی نیز دارد به چشم میآید؛ اینکه آنها در مسیری قرار بگیرند که درآمدشان را از محلهایی دیگر به دست آورند، قابل تحسین است.
تحرک بخش خصوصی در زیستبوم نوآوری کشور
معاون علمی و فناوری با اعلام اینکه افتتاح این ساختمان، اتفاق خوبی برای توسعه صنایع خلاق است، گفت: در حال حاضر، خانه های نوآوری، به بخشی از زیستبوم تهران تبدیل شده که روزبهروز در حال گسترش است. ما هماکنون بیش از ۶۰۰ شرکت دانشبنیان تنها در ناحیه نوآوری شریف داریم، حدود ۷۰ خانه خلاق و نواوری در سراسر کشور وجود دارد که هر کدام از آنها در مسیر توسعه قرار دارند. یک سرای نوآوری دیگر نیز به زودی افتتاح میشود و تمام اینها با هزینه بخش خصوصی صورت گرفته است.
ستاری با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در دوره دکتر طهرانچی، حرکات خوبی در زمینه توسعه زیستبوم فناوری انجام داده، گفت: محوریت ما در معاونت علمی و فناوری، توسعه بخش خصوصی و کمک به ساختار شرکتها است. دانشگاه آزاد اسلامی میتواند کمکهای زیادی به ما در این زمینه بکند. دانشجویان این دانشگاه، یک فرق اساسی با دانشجویان دانشگاههای دولتی دارند و آن اینکه، شهریه پرداخت میکنند و این عامل میتواند حس کارآفرینی را در آنها ایجاد کند و توانمندیهای کارآفرینانه آنها را به منصه ظهور بگذارد.